Redmi Note 10 Pro Max Tanıtıldı; Serinin En Güçlüsü

Redmi Note 10 Pro Max telefonunda yer alan sistem özellikleri açıklandı. Telefonun uygun fiyatına karşı sunulan sistem özellikleri nasıl?

Redmi Note 10 Pro Max

Redmi Note 10 serisi resmiyet kazandı. Pro modelini ve temel modelini paylaştık. Pro ve temel modelin sonrasında serinin en güçlü akıllı telefonuna sıra geldi. Bu model Redmi Note 10 Pro Max akıllı telefonları oldu. Tasarım konusunda değişiklik var mı derseniz yok ama teknik açıdan önemli değişiklikler var diyebiliriz.

Yeni modelin kamerası daha iyi ve amiral gemisi akıllı telefonlarla yarışabilecek seviyede bir kamera kullanılıyor. Bunun dışında söz konusu akıllı telefonda daha neler var neler yok onlara geçelim.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Tanıtıldı – İşte Fiyat ve Özellikler

Redmi Note 10 Pro Max Özellikleri ve Fiyatı

Yeni telefonda üst seviye bir teknik sistem yok. Bu modelde de yine Snapdragon 732G serisi işlemciler kullanılıyor. Pro modelinde yer alan işlemcinin aynısına yer veren marka, RAM kısmında da değişikliğe gitmedi. RAM kısmında da 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki RAM seçeneği var.

Depolama alanı buna bağlı olarak değişiyor ve 64 ile 128 GB oluyor. Burada da değişim yaşanmamış durumda. RAM ve depolama alanı sabit olduğu gibi ekran özellikleri ve boyutları da aynı. Telefonda 6.67 inç ekran bulunuyor. Bu ekranla beraber Super AMOLED panele geçiliyor.

120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük değeri de sabit olan değerlerden. Değişmeyen son kısım yeni akıllı telefonların bataryası. 5020 mAh değerinde bir batarya kullanılan akıllı telefonda 33W hızlı şarj desteği de var.

Kamera kısmına geçtiğimiz zaman değişim başlıyor. Telefonda 108 MP değerinde ISOCELL HM2 sensörü var ve ana sensör amiral gemisi modellerini aratmıyor.

İkinci kamera için 8 MP, üçüncü kamera için 5 MP ve dördüncü kamera için de 2 MP kameraları görüyoruz. Önde yer alan kamera ise 16 MP değerinde tek bir kamera olarak karşımıza çıkıyor. Çekim kalitesi noktasına sonra bakacağız.

Redmi Note 10 Pro Max Fiyatı

Yine Android 11 ile gelecek olan akıllı telefonun fiyatı ise yine uygun tutulmuş. Fiyatlar;