Redmi Note 10 Kutu İçerisinde Görüntülendi

Redmi Note 10 kutu içerisinde de görüntülendi. Artık telefon için merak edilen bir şey kalmadı. Tüm özellikler belli oldu.

Redmi Note 10 2

Redmi akıllı telefonlarını kullanmayı sevenler için güzel haberlerimiz var. Çok kısa süre içerisinde tam size hitap edecek olan yeni akıllı telefonların geldiğini göreceğiz. Redmi Note 10 akıllı telefonları satışa sunulacak ve seri taze bir kan  kazanmış olacak.

Telefonun resmi olarak görmek isteyen kullanıcıların 4 Mart tarihini de beklemesi gerekiyor. Birkaç gün sonra tanıtım olacak zaten ama biz sızıntıları da paylaşmaya devam edelim. Geçtiğimiz gün yeni telefonların kutu görsellerini vermiştik. Bu sefer gelen sızıntımız yeni akıllı telefonların kutu içeriğini gösteriyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Pad 5 Geliyor! Özellikleri Gözüktü

Redmi Note 10 Bu Kez Kutusuyla Beraber

Paylaşılan bu son görsel telefonun ekran tasarımını doğrulamış oldu. Aslında sadece ekran tasarımı değil aynı zamanda ekran ve kamera tasarımı da doğrulanmış durumda.

Telefona baktığımız zaman her zaman olduğu gibi koruyucu bir jelatin ile gelecek akıllı telefon göreceğiz. Jelatin olmasına karşın şunu net olarak görüyoruz ki telefonun ekranında tek bir kamera olacak. Gömülü olarak kullanılacak kamera, tam orta kısımda yer alacak.

Bu ekran tasarımının değişmeyeceğini işaret ediyor. Aynı zamanda yeni akıllı telefonun ekranının AMOLED olacağı konusunda da bilgi paylaşılmış durumda. Önde yer alan jelatinde net olarak AMOLED ekran yazısının yer aldığını görüyoruz.

Arka kısımda ise Mi 11 benzeri ama biraz daha uzun olacak olan kamera tasarımını da net olarak görmekteyiz. Yeni görsel bunu da bir kez daha doğruladı. Artık Redmi Note 10 konusunda sır perdesi kalmadı diyebilirim. Telefonun teknik özellikleri konusunda sır perdesi kalmadığı gibi fiyatı gibi önemli bilgileri de görme şansımız oldu.

Artık tanıtımla beraber sadece bu bilgilerin netlik kazanmasını bekleyeceğiz. Bilgiler netleşmesi kadar, telefonun hangi ülkelerde satışa sunulacağı gibi konular da önemli olacak ve bu konularda da bilgileri paylaşacağız. Tüm bunlar için 4 Mart tanıtımını beklememiz gerekiyor.

Exit mobile version