Redmi Mikroskop Kamerayla Geliyor

Oppo Find X3 Pro akıllı telefon modelinde yer alan mikro çekim kamerası Redmi akıllı telefonlarına da geliyor.

Redmi Mikroskop

Oppo Find X3 Pro akıllı telefon modellerinde kamera konusunda yeni bir deneyim sundu. Telefonda bir mikroskop kamerasına yer verildi ki bu da çekimlerde mikro seviyede çekim yapılmasına izin verdi.

Mikro çekim yapabilen bu kameralarla beraber tam olarak 60 kata kadar büyütme imkanı sunuluyor. Yani bu demek oluyor ki aslında akıllı telefonunuzu bir mikroskop olarak da kullanmanız mümkün.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Redmi Mikroskop Kamera Sistemi Üzerinde Çalışıyor

Oppo tarafından yapılan bu deneme başarılı olmuş olacak ki söz konusu akıllı telefonların hemen arkasından diğer markalar da hazırlığa başladı. Hazırlıklarını tamamlayan markalardan birisi de Redmi deniyor.

İddiaya göre bundan sonra gelecek olan Redmi akıllı telefon modelinde sadece teleskop kamera gibi arttılar olmayacak. Yeni akıllı telefonlarda bir de mikro kameranın olacağı söyleniyor. Bu da söz konusu akıllı telefonların Oppo modellerinde olduğu mikro çekim yapabileceğini gösteriyor.

Tam anlamıyla değil ama telefonu mikroskop olarak da kullanmak mümkün olacak. Hangi akıllı telefonda bu sistemin kullanılacağı konusunda ise bilgi yok.

Bir sonraki Redmi akıllı telefonların da bu sistemin kullanılacağı konusunda bilgiler var ama hangi seri ya da hangi akıllı telefon olduğu konusunda hala net bir bilgi yok.

Mikroskobik kameranın ise kalıcı olarak akıllı telefon pazarında yer alması söz konusu olabilir. Bu konuda Oppo öncü markalardan biri oldu ama hemen arkasından Xiaomi de gelecek gibi duruyor. Telefon hakkında bilgiler geldiği zaman Xiaomi’nin de nasıl bir adım içerisinde olduğunu daha iyi anlayacağız.