Redmi K40 Pro Plus, Xiaomi Mi 11i Adıyla Globale Geliyor

Redmi K40 Pro Plus akıllı telefon modelinin globalde karşılığı olacağı söylenen Mi 11i akıllı telefonları için bilgiler ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 11i

Redmi K40 Pro Plus, bu yılın en iddialı akıllı telefonlarından biri oldu. Yakın zamanda tüm özellikleri açıklanan akıllı telefonun en kötü yanı ise alamayacak olmamız. Çünkü telefon sadece Çin içerisinde satışa çıkacak. Fakat bugün güzel bir haber de ortaya çıkmış durumda. Bu model sadece Çin’de sunulacak olsa da Xiaomi Mi 11i adıyla globale de geliyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12 Sürümünde Büyük Bir Sorun Yaşanıyor

Xiaomi Mi 11i Nasıl Ortaya Çıktı?

MIUI için yayınlanan bir güncelleme, söz konusu akıllı telefonun kodlar içerisinde gözükmesine neden oldu. Kodlar içerisinde yapılan araştırma sonrasında geliştiricilerin tespit ettiklerine göre Xiaomi Mi 11i akıllı telefonları, globalde satışa çıkacak.

Redmi K40 Pro+ akıllı telefonlarının yerini alacak olan akıllı telefonun içerisinde Snapdragon 888 işlemcisinin olması bekleniyor. Yeni işlemciler amiral gemisi akıllı telefonu güçlü bir model olarak öne çıkaracak.

Telefonun ekranı ise 6.67 inç AMOLED ekran olacak. 120 Hz yenileme hızının da olacağı bu ekranda çözünürlük ne olur bilemiyoruz. Telefonun kamera kısmında ise 108 MP değerinde ana kameradan yana tercih kullanacağı söyleniyor. Yani Redmi modellerinde yer alan tüm özellikler bu akıllı telefonlarda da olacak.

En çok merak edilen ise bu telefonların fiyatının ne olacağı. Şimdi Xiaomi Mi 11i fiyat açısından da iyi bir model olursa o zaman Mi 11 modelinin bir anlamı kalmayacak.

Global olarak satışa sunulacağı iddia edilen modelin ne zaman tanıtılacağı konusunda da herhangi bir bilgi yok. Belki bu ay bitmeden yeni modelin sunulacağı yönünde bir beklenti var ama tabii ki kesin bilgiler değil. Kesin bilgiler için bir süre daha bekleyeceğiz.