Redmi K40 Çıktığı Gün Yeni Bir Rekor Kırdı

Redmi K40 satış rekorlarıyla perdeyi açtı. Yeni akıllı telefon için paylaşılan son veriler rekorları işaret ediyor.

Redmi K40 2 e1615059918909

Redmi K40, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulanlarından biri oldu. Belki Samsung ya da Apple akıllı telefon tanıtılsa, dış basında bu kadar yankı getirmezdi. Özellikle markanın kendi ülkesinde telefonların çok ses getirdiğini söyleyebiliriz.

İlginin ne kadar yoğun olduğu sadece söylemlerde de kalmadı. İlk satış rakamlarında da telefona ne kadar ilgi gösterildiğini kanıtlamış oldu. Redmi’nin bu serisi beraberinde yeni rekorunu da getirdi.

Bunu da Okuyun: K40 Tanıtıldı; Özellikleri ve Fiyatı

Redmi K40 Akıllı Telefonlarının İlk Satış Rakamları Nasıl?

Telefon satışa çıktığı ilk günden, yine kendi rekorunu kırmış oldu. Sadece 1 günde 300 binin üzerinde satış elde edildi. 300 bin üzerinde satış elde edilmesi ve bunun sadece ilk gün içerisinde olması marka içinde yeni bir rekorun olduğunu gösteriyor.

Satışa çıkan 3 model içerisinde en çok satan akıllı telefonun ise Redmi K40 temel modeli olduğu düşünülüyor. Hangi modelin daha çok sattığı konusunda bir veri paylaşılmış değil.

Bunun için paylaşım ne zaman yapılacak göreceğiz ama ilk günden 300 binin üzerinde satış elde edilmesi bazı stok sorunların yaşanmasına da neden olabilir. Stok sorunu olur mu olmaz mı bir yana, şimdilik satışlar sadece Çin için geçerli olan satışlar.

Telefonun çok büyük bir ihtimalle sadece Çin içerisinde kalması bekleniyor ama olur da bu akıllı telefon evrensel olarak satışa açılırsa ve global pazarda sunulursa, satış rekorları çok daha yüksek olacaktır.

Çünkü telefonun Mi 11 modelinin performansından bile daha üstün bir performansı olduğu yönünde bazı testler var. Bu da markanın kendi amiral gemisi serisi ile yarışan bir akıllı telefon sunduğunu gösteriyor. İlk günden 300 bin satışa ulaşılmasından sonra daha ne gibi rekorlar gelecek göreceğiz.