POCO X3 Pro Tüm Özellikleri ile Ortaya Çıktı

POCO X3 Pro için tüm özellikler ve satış fiyatları paylaşıldı. Telefon tanıtılmadı ama tanıtılmış kadar oldu.

POCO X3 Pro

POCO X3 Pro akıllı telefon modeli yakın zamanda tanıtılacak. Sadece 2 gün kaldı. E telefonda ortaya çıktı. Bu kadar kısa bir süre kalmışken bu kadar merak edilen bir akıllı telefonu da gizlemek kolay değil. Sonuç olarak yeni akıllı telefonun özellik sayfaları da sızdırılmış durumda. ,

Bu sayfalardan yola çıkarak söz konusu modellerin tüm bilgilerini de öğrenmiş olduk. Özellikle ekran ve işlemci dikkat çekti.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Serisi Türkiye’ye Geliyor! Tarih Geldi

POCO X3 Pro Özellikleri ve Tüm Detayları

Telefonun ekranı 6.67 inç boyutunda olacak. 120 Hz yenileme hızında bu ekran IPS ekran olarak gelecek. Beklentiler daha farklıydı ama olması diyelim.

Zaten camın da Gorilla Glass 6 cam olacağı söylenmişti. Bu da sürpriz olmadı. Asıl dikkat çeken telefonda özel bir soğutma sistemi olacak olması. Söylenen bu modelde LiquidCool 1.0+ sıvı destekli soğutmanın olacağı. Bu da telefonun ısınmaya bağlı olarak yavaşlamasının önüne geçecek.

İşlemcinin performansı düşmeyecek. Zaten işlemci de çok iddialı. Snapdragon 860 işlemcisinden beslenen POCO X3 Pro göreceğiz. 7 nm üretimden çıkan işlemcinin 2.96 GHz hızı olacağını biliyoruz.

İşlemci ekran derken kamera açısından da iddiasını konuşturacak bir telefon sunulacak. Kamera 48 MP değerinde ana arka kamera olacak. Buna 8 MP değerinde ultra açılı kamera eşlik ediyor olacak. Kameralar bunlarla sınırlı da olmayacak. 2 MP bir derinlik kamerası ve 2 MP bir makro çekim kamerası da bulunacak.

Telefonun RAM detaylarını da verelim. POCO X3 Pro hem 8 GB RAM hem de 6 GB RAM ile seçilebilecek. 128 depolama alanı ve 256 GB depolama alanı da RAM’e göre sunulacak.

5160 mAh değerinde bataryası ve yine NFC desteği de olacak telefonda 33W hızlı şarj da bulunacak. POCO X3 Pro fiyatının ise 300 doların altında olacağı söylendi. Resmi açıklamayı görmedik ama satış listelerinin sızdığı da iddialar arasında. Mesela en yüksek versiyonu seçecek olursanız, 348 dolarlık fiyat karşınıza çıkacak.