POCO X3 Pro Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

POCO X3 Pro akıllı telefon modelinde tanıtım ne zaman olacak? POCO tanıtım tarihi konusunda nasıl bir sır verdi?

POCO X3 Pro

Herkesin merakla beklediği yeni akıllı telefon modeli POCO X3 Pro, hızla yaklaşıyor. Yeni akıllı telefon için özellikleri gördük ama yeni akıllı telefon modelinin ne zaman tanıtılacağı konusunda en ufak bir bilgimiz yoktu. Bugüne kadar.

Öyle ki marka bugün yeni bir mektup yayınladı. Gelecek planlarının anlatıldığı o mektupta, X3 modeli için de tüyolar yer alıyor. Hatta durum sadece tüyolarla sınırlı kalmıyor ve telefon için bir tanıtım tarihi de gözüküyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10S Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO X3 Pro Ne Zaman Tanıtılacak?

Gelecek planlarının içerisinde net bir şekilde anlatılan akıllı telefonun tanıtım tarihi ise 30 Mart olarak gözüküyor. Bu ayın sonunda tanıtılacağı net olarak anlaşılan akıllı telefonun çok iddialı bir model olacağı da anlatılıyor.

Zaten sızan özellikler bize bunu göstermişti. Bir kere telefonda Snapdragon 860 serisi bir işlemci kullanılacağı biliniyor. Bunun dışında ekran kısmında da 120 Hz AMOLED panele yer verileceği biliniyor. Bu da akıllı telefonların Redmi K40 serisine de cevap olacağını gösteriyor.

Söz konusu akıllı telefonda RAM kısmında ise iki ayrı seçenek olacağı söyleniyor. Bu seçeneklerden birisi 8 GB RAM olacak. Bir diğeri ise 6 GB RAM olacak. Her iki RAM seçeneğinde de 128 GB depolama seçeneği yer alacak. İkinci seçenek olarak 8 GB RAM bulunan telefonda 256 GB depolama alanı da olacak.

200-300 Euro arasında bir fiyatı olacağını da bildiğimiz POCO X3 Pro akıllı telefon modelinin ülkemize gelmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Tabii ki serinin kesin geliş tarihi net değil. Fakat söylenen tanıtım tarihi gerçek olursa, bu modeli de çok beklemeyeceğiz demektir. En azından Redmi K40 modeline karşı iddialı bir rakibi satın alabiliyor olacağız. Çünkü Redmi K40 modeli Çin’e özel bir model.