POCO X3 Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatı duyuruldu. Telefonun fiyatı nasıl? Bu model ülkemizde satılacak akıllı telefonlardan mı?

POCO X3 Pro

Amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtan POCO, bir de orta segment model için tanıtım yaptı. Merakla beklenen POCO X3 Pro akıllı telefon modelinin de tanıtımı gerçekleştirildi. Yeni akıllı telefonun özelliklerine göre fiyatları ise çok iyi gözüküyor.

Samsung ve Huawei gibi markalara çok ciddi bir rakip olacağı görülen akıllı telefonun özelliklerine geçelim.

Bunu da Okuyun: POCO F3 Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri

POCO X3 Pro Özellikleri ve Fiyatı Nasıl?

Yeni akıllı telefonda kullanılan ekrandan başlayalım. Bu modelde 6.67 inçlik bir ekran bulunuyor. 240 Hz dokunmatik hızı bulunan ekranın, yenileme hızı ise 120 Hz olarak gözüküyor.

6.67 inç ekranın LCD olması olumsuz bir yan olarak görülebilir. Fakat Full HD+ çözünürlük değeri ve Dot panel sayesinde ekranın LCD olması çok önemsenmiyor.

Telefonun içerisinde yer alan işlemci ise Snapdragon 860 işlemcisi. Amiral gemisi işlemci, 6 GB ve 8 GB LPDDR4x RAM seçeneklerine sahip. 128 GB ve 256 GB depolama seçeneklerinin de olduğu akıllı telefon, kamera konusunda da iddialı.

48 MP Sony IMX582 kameranın bulunduğu akıllı telefonda tam 119 derece olan 20 MP ultra geniş açılı ikinci kamera da yer alıyor. Bunlara ek 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü de yer almakta. Ön kısımda F3 modelinde olduğu 20 MP değerinde kamera yer alıyor.

5160 mAh değerinde bataryası, 33W hızlı şarj teknolojisiyle beraber telefonun fiyatına da detaylı olarak bakalım.

Türkiye ihitmali kesin olan akıllı telefonun 6 GB RAM kullanan versiyonun fiyatı 249 Euro olarak açıklandı. Eğer 8 GB RAM kullanan model tercih edilecek olursa bu durumda da 299 Euro gibi bir satış fiyatı olacak. Dediğimiz gibi satış ne zaman başlayacak belli değil.