POCO X3 Pro Sızdırıldı! Yine İddialı Geliyor

POCO X3 Pro sızdırıldı ve yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı. Yeni modelin güçlü bir teknik sistemle gelmesi bekleniyor.

POCO X3 Pro 4 e1614979770424

POCO serisinin hız kazanacağını, bugün itibariyle net bir şekilde söyleyebiliriz. Markalaşmayı bir kenara bırakın, yeni iddialı akıllı telefonlarla da karşı karşıya kalabiliriz. İşte bu konuda karşımıza çıkan ilk telefon ise POCO X3 Pro modeli olacak.

Redmi’nin ardı ardına atakları sonrasında bu modellerle kıyaslanacak olan bir telefon olarak gelecek seri, amiral gemisi ile orta segment arasında konumlandırılacak.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10S Duyuruldu – Nasıl Özellikleri Var?

POCO X3 Pro Özellikleri Nasıl Olacak?

Geçen gün sızan özelliklere göre telefonda Snapdragon 860 serisi işlemcisi yer alacak. İşlemci yeni olmayacak ama çok eski ya da düşük performans bir işlemci modeli de değil. İddialı bir işlemci olarak gösterebileceğimiz bu işlemcinin yanında, 5.200 mAh değerinde bir bataryanın kullanılacağı ise neredeyse kesin. Batarya konusuna değinilmesinin nedeni, hızlı şarjın da gelecek olması.

Hem dev boyutlarda bir batarya olacak hem de hızlı şarj ile çok kısa süre içerisinde dolum imkanı taşıyan bir batarya gelmiş olacak. Redmi K40 ile kıyaslanabileceği iddia edilen akıllı telefonun tasarım olarak da K40 akıllı telefonlarına büyük oranda benzeyeceği iddia ediliyor.

Hatta akıllı telefonların ekran kısmında da yeni seriyi yansıtacağı bilgisi var. Buna göre telefonda 120 Hz yenileme hızı olan Full HD+ bir AMOLED ekran yer alacak. İddiasını konuşturacak akıllı telefonun, fiyatının Redmi modellerine göre bile daha iyi olacağı da sızıntılarda yer alan bilgilerden.

Ülkemizde de satılacağı neredeyse kesin olan POCO X3 Pro akıllı telefonlarının tanıtımının ise Mart ayının içerisinde olacağı düşünülüyor.

Satışa çıkış tarihi daha geç mi olur yoksa telefon hemen mi satışa çıkar bu net değil. POCO bu konudaki bilgileri tanıtım gününe saklamış gibi gözüküyor. Tanıtım gününde açıklamalardan ülkemiz için durumun da ne olduğunu anlamaya çalışacağız.