POCO X3 Pro Sayfası Sızdı! Özellikler Gözüktü

POCO X3 Pro özellik sayfası sızdırıldı ve telefon hakkında birkaç bilgi daha almış olduk. İşte son bilinenler.

POCO X3 Pro

POCO X3 Pro için kulisler kaynamaya başladı. Telefon resmen ortaya çıktı. Tasarım konusunda hala şüpheler var ama teknik özellikler konusunda, özellik sayfaları sızdırılmaya başlandı.

Redmi K40 modelinin kardeşi olarak da gösterilebilecek olan telefon için en son renkler ve depolama alanı seçeneklerini gösteren bilgiler ortaya çıktı. Özellik sayfası dediğimiz kısım da tam olarak bu bilgileri gösteriyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite İşlemcisi Snapdragon 775G Ortaya Çıktı

POCO X3 Pro Hangi Renklere Sahip Olacak?

Baktığımız zaman telefonun 3 ayrı renk ile geleceğini görüyoruz. Bunlardan ilki bronze renk seçeneği olacak. İlk renk seçeneği bu olacak ama lansman rengi bu olmayacak. Lansman rengi mavi renk seçeneği olacak. En son renk seçeneği ise siyah seçeneği olacak ve toplamda 3 renk ile karşılaşmış olacağız.

Depolama alanına gelince POCO X3 Pro serisinde iki ayrı depolama alanı seçeneği olacak. Bunlardan birisi 128 GB depolama alanı bir diğeri ise 256 GB depolama alanı olacak. İki ayrı depolama alanı seçeneği için iki ayrı RAM seçeneği de olacak. Birinci modelde 6 GB RAM, ikinci modelde ise 8 GB RAM göreceğiz. Bu RAM miktarlarının yanında Snapdragon 860 serisi amiral gemisi işlemcinin kullanıldığını göreceğiz.

Telefonun ekranı ise Redmi K40 modellerinde olduğu gibi AMOLED ekran olacak. 120 Hz yenileme hızının olacağı AMOLED ekran, K40 modelleriyle ortak bir ekran kullanmış olacak. Telefonun pil kapasitesi ise 5200 mAh seviyesinde olacak. Geniş pil kapasitesine sahip akıllı telefonun hızlı şarj gibi bir artısı söz konusu olacak.

Bunların dışında POCO X3 Pro akıllı telefonunun fiyatının nasıl olacağı açısından ise bilgimiz yok. Bu modelin ülkemizde satışa çıkacağı kesin. Fakat fiyat, çok yüksek mi olacak yoksa düşük mü olacak bilemiyoruz. Redmi K40 akıllı telefonları kadar uygun fiyatlı bir telefon gelmesi, satışların bir hayli yüksek ilerlemesi demek olur. Böyle mi olacak göreceğiz ama bu tür güçlü telefonları uygun fiyatlı görmek isteriz.