POCO X3 Pro Resmi Tanıtım Tarihi Açıklandı

POCO X3 Pro akıllı telefon modeli için tanıtım tarihi ortaya çıktı. Resmi açıklama sonrasında gözüken tanıtım tarihi ne zaman?

POCO X3 Pro

POCO, bu yıla çok iddialı giriş yaptı. Marka akıllı telefonlarında Xiaomi bağımlılığını atmış değil ama yavaş yavaş bu konuda da önlemler alınacak gibi duruyor. POCO X3 Pro dönüşüme imza atılan ilk akıllı telefonlardan biri olacak. Öyle ki telefonda çok iddialı özelliklerin olacağı söyleniyor.

Şu ana kadar birçok özelliği de paylaştık. Artık merak edilen telefonun ne zaman geleceği olmuştu. İşte bu konuda da tüm merakımızı dindirecek bir açıklama geldi. Resmi açıklama ile tanıtım tarihi duyuruldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite Fiyatı Sızdı Ama Beklentileri Değiştirdi

POCO X3 Pro Ne Zaman Tanıtılıyor?

Paylaşılan bilgilere göre telefonun tanıtım tarihi 30 Mart 2021. Yani ay sonunda yeni canavar ile karşılaşmış olacağız. Telefona canavar dememizin de bir nedeni var elbette. Çünkü bu modelde amiral gemisi bir akıllı telefon olacak.

Bir kere telefonda amiral gemisi akıllı telefonlarda yer alan Snapdragon 860 serisi işlemciler yer alacak. RAM miktarının 8 GB seviyesine kadar çıkacağı söyleniyor. AMOLED ekranın kullanılacağı ve ekran yenileme hızının da 120 Hz seviyesine kadar çıkabileceği de gelen bilgiler arasında.

Telefonun 5000 mAh değerinde dev bir bataryasının olacağı da yine gelen bilgiler arasında. Ayrıca söz konusu akıllı telefonda dikkat çekici bir hızlı şarj desteği olacağı da iddia ediliyor. Tüm bunlar üst üste eklendiği zaman iddialı bir akıllı telefonla karşı karşıya olacağımızı zaten anlıyoruz.

POCO X3 Pro modelinin tüm bunların dışında en önemli avantajının ise fiyatı olması bekleniyor. Rakiplerin aksine bu modelde 300-350 Euro gibi bir fiyat bekleniyor. Aynı seviyede akıllı telefonların 500 Euro gibi fiyatlara çıktığını biliyoruz. POCO bu konuda biraz daha avantajlı bir marka.