POCO X3 Pro için Ekran Sağlamlık Testi Yayınlandı

POCO X3 Pro serisinde yer alacak koruma belli oldu. Telefon Gorilla Glass 6 ile gelecek. İşte bunun için yayınlanan video.

POCO X3 Pro

POCO, yavaş yavaş tanıtıma hazırlanmaya başladı. Marka bu yıla damga vuracak bir aralıkta olacağı söylenen POCO X3 Pro akıllı telefonlarını yakın zamanda sunacak. Yeni akıllı telefonlar için yeni bilgiler geldiği zaman da paylaşmaya devam ediyoruz. En son telefonların fiyatlarından söz ettik. Sızan fiyatların ardından bu kez de resmi bir paylaşım geldi. Resmi paylaşım daha dikkat çekici oldu çünkü telefonda kullanılacak olan ekran korumasını ortaya çıkardı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Katlanabilir Akıllı Telefon Görüntüleri Sızdırıldı

POCO X3 Pro, Gorilla Glass 6 ile Gelecek

Yeni paylaşılan videoda telefonda kullanılacak olan ekran için testlerin yapıldığı görülüyor. Paylaşılan videoda Gorilla Glass 6 camlarının kullanılacağı net olarak anlaşılıyor. Camların ne kadar sağlam olduğunu göstermek adına bir test yapıldığını görüyoruz. Yapılan testlerde cam önce sert bir şekilde bir yüzeye çarptırılıyor fakat bu durumda cama hiçbir şey olmuyor desek yeridir.

İkinci kısımda ise camın çizilmeye karşı ne kadar dayanıklı olduğu konusunda bir paylaşım yapılıyor. Farklı bir cam kolaylıkla çizilirken Gorilla Glass 6 camlarının kullanıldığı zaman çizilmelere karşı ne kadar direnç uygulandığı gözüküyor.

Yapılan son test ise baskı testi. Cam üzerinde belli bir miktar güçte press ile baskı yapıldığı görülüyor. Bu baskı sırasında rakip panel çok kısa bir süre içerisinde patlıyor ama Gorilla Glass 6 çok daha uzun bir süre dayanıyor.

POCO X3 Pro akıllı telefonlarında kullanılacak olan korumanın akıllı telefonlara neler kazandıracağını da görmüş olduk. POCO çoktan reklamlara başlamış durumda. Telefonlar tanıtılana kadar bu şekilde ipuçları da paylaşılmaya devam edecek gibi duruyor. Şimdilik ekran sistemi sunuldu. Tanıtıma kadar teknik veriler hakkında çok daha fazlası da paylaşılabilir. Zaman içerisinde göreceğiz. Zaten tanıtım da çok uzakta değil. Ay sonunda yapılacak.