POCO X3 Pro Fiyatları Sızdırıldı! İddialı Olacak

POCO X3 Pro fiyatları şimdiden sızdırıldı. Telefonda nasıl bir fiyatlandırma olacak? İşte çok iddialı fiyatlar.

POCO X3 Pro 4 1

POCO, yeni bir marka olarak Redmi serisini geride bırakabilir mi? Yakın zamanda bu konuda atılacak olan adımları göreceğiz. Çünkü yakın zamanda POCO X3 Pro akıllı telefonları tanıtılacak. Ay sonuna doğru tanıtılacak olan yeni akıllı telefonların sızan özelliklerini daha önce konuştuk.

Şimdi yeni akıllı telefonların fiyatları da sızdırıldı ve telefonlara ne kadar ilgi gösterileceğini az çok anlamaya başladık. Çünkü bu alanda gerçekten fiyatlar önemli. Peki, telefonda nasıl fiyatlar göreceğiz?

Bunu da Okuyun: X3 Pro Basın Görselleri Sızdırıldı

POCO X3 Pro Çok Uygun Fiyatlı Bir Seri Olacak

Telefonda AMOLED ekran kullanılacak olması, biraz korku yaratmıştı çünkü uygun fiyatlı serinin fiyatının yükseleceği düşünülmüştü.

AMOLED ekrana geçiş yapılacak olmasına karşın sızan fiyatlar gayet iyi fiyatlar. Piyasaya göre neredeyse 100 Euro kadar daha düşük aralıkta satış fiyatlarının olacağı görülüyor.

Sızan sayfaya göre toplamda 6 farklı versiyon göreceğiz. Bu versiyonlar depolama alanlarına göre, renklere ve RAM miktarlarına göre değişiyor olacak. En yüksek RAM kapasitesi 8 GB olacak ve en yüksek depolama alanı ise 256 GB olacak.

Telefonun fiyatı ise 269 Euro’dan başlayacak. Bu çok çok iddialı bir fiyat. Öyle ki telefonun içerisinde Snapdragon 860 serisi işlemciler bulunması ve AMOLED ekran olması bekleniyor. Böyle bir fiyatın olması diğer modellere karşı POCO’nun ciddi bir zafer alması anlamına geliyor.

Söz konusu akıllı telefonların en yüksek seçeneği ise 8 GB RAM kullanılan ve 256 GB depolama alanı bulunan versiyon olacak. Bu versiyonda da 319 Euro gibi bir fiyat olacak.

Yine satış fiyatı olarak pazara göre bir değerlendirme yapılırsa, çok iyi bir fiyat olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım telefonları ay sonu göreceğiz ve daha çok yorum yapacağız. Şu an görünen çok iddialı bir telefon geleceği.