POCO X3 Pro Basın Görselleri Sızdırıldı

POCO X3 Pro tanıtım tarihi sonrası bu kez basın görselleri de sızdırıldı. Yeni akıllı telefon nasıl gözükecek?

POCO X3 Pro 2 2

POCO X3 serisini tamamlayacak olan yeni akıllı telefon POCO X3 Pro için geri sayım tamamlanıyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda merak edilen bilgiler açıklanmaya başladı. İlk olarak yeni akıllı telefonların lansman tarihi ortaya çıktı hemen sonrasında ise yeni akıllı telefonların basın görselleri ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefonların tasarımının nasıl olacağı ve ne zaman tanıtıma çıkacağı konusunda bilgilere geçelim.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Resmi Tanıtım Tarihi Açıklandı

POCO X3 Pro Tasarımı ve Tanıtım Tarihi

Yeni akıllı telefonda tasarımsal açıdan çok yeni bir seri olmayacak. Zaten gördüğümüz tasarım yansıtılacak gibi duruyor. X3 modellerindeki tasarım yapısının korunduğunu göreceğiz. Arka kısımda birkaç kameradan oluşan özel bir kamera alanı ve ön kısımda da ekran üzerinde delikli kamera alanı olacak.

Ekran alanı biraz daha geniş gibi gözüküyor. Bir tık daha ekran kullanım alanı daha geniş ve çerçeveler daha ince gibi duruyor. Bunun dışında arka kısımdaki POCO yazısının da tam ortalı bir şekilde yerleştirilmesi söz konusu olacak.

Tüm bu tasarım yapısının korunması, zaten başarılı olan serinin devam ettirileceği anlamına geliyor. Daha çok sistem özellikleri konusunda daha iyi bir akıllı telefon sunulacak gibi duruyor. Tasarım açısından çok büyük bir fark beklemeyin.

Onun dışında telefonun tanıtım tarihinin de 30 Mart olarak söylendiğini de belirtelim. 30 Mart tarihi henüz resmi olarak doğrulanmadı ama büyük oranda tanıtım o gün yapılacak. Çünkü markanın Hindistan hesabından böyle bir paylaşım yapıldı.

Telefonun fiyatları konusunda da bir sızıntı var. Buna göre söz konusu modelin 6 GB RAM kullanılan versiyonunda 269 Euro gibi bir satış fiyatı olacak. 8 GB RAM olan versiyonda ise 319 Euro gibi bir fiyat olduğunu göreceğiz. Fiyatlar bir hayli uygun gözüküyor ama ne kadar doğru olacak bunu bekleyip öğreneceğiz.