POCO X3 NFC Fiyatı Önemli Ölçüde İndirildi

POCO X3 NFC akıllı telefon modelinde güzel bir kampanya başladı. Telefonun fiyatı ne kadar düşürüldü?

POCO X3 NFC

POCO markasını hakkıyla temsil eden akıllı telefonlardan biri olan POCO X3 NFC modeli, bir süredir ülkemizde de satışta. Yeni sayılabilecek akıllı telefon, genel olarak özellikleri değerlendirildiği zaman uygun fiyatlı bir akıllı telefon.

İyi bir fiyat performans modeli olarak değerlendirilebilecek olan akıllı telefon, şu sıralar almak isteyenleri daha da çok sevindirecek. Çünkü akıllı telefonun fiyatı ciddi bir şekilde düşürüldü.

Bunu da Okuyun: X3 NFC Android 11 Güncellemesini Almaya Başladı

POCO X3 NFC İndirimi Ne Düzeyde?

Yeni sayılabilecek akıllı telefon ilk duyurulduğu ve Türkiye lansmanı yapıldığı sırada 3.899 TL satış fiyatı ile sunulmuştu. Snapdragon 732G serisi işlemci kullanan bir akıllı telefon için bu fiyat makul olarak gösterilmekteydi. Fakat yapılan kampanya bu fiyatın bir hayli aşağı çekilmesini sağladı.

Yapılan kampanyaya göre telefonun fiyatı 800 TL’nin üzerinde indirildi. 3.899 TL olan satış fiyatı bu indirim sonrasında 3.068 TL oldu. Üstelik indirimde olan modelde yer alan depolama kapasitesi de 128 GB. Modelin fiyatının bu kadar düşmesi elbette satışların etkilenmesini sağlayacaktır.

Şu an için baktığımız zaman POCO X3 NFC, özellik olarak da iyi sayılacak akıllı telefonlar arasında. Telefonun içerisinde Snapdragon 732G serisi işlemci yer alıyor. İşlemcinin yanında 6 GB RAM miktarda başrol oynuyor ve telefon özellikle oyunlarda iyi performans gösterdiğini görüyoruz.

Ekran için tercih LCD olmuş ama buna karşın güzel artılar var. 6.67 inçlik ekranın 120 Hz yenileme hızı olması ise en büyük artısı olarak değerlendirilebilir. Öyle ki ekranda HDR10 desteği de var.

64 MP temel arka kamera, 5160 mAh değerinde geniş batarya, HDR10 desteği olması ve güncelleme almaya devam etmesi gibi artılarla beraber POCO X3 NFC tercih edilebilecek bir telefon. İndirim gelmesi bu açıdan önemli bir avantaj sağlamış oldu. Tabii ki indirim ne kadar devam edecek belli değil.

Exit mobile version