POCO Store Uygulaması Yayınlandı

POCO Store uygulaması için yeni bir açıklama geldi ve ilk uygulama yayına açıldı. POCO Store neler getirecek?

POCO Store 2

POCO, yakın zamanda bağımsızlığını açıklamıştı. Xiaomi’den kopan bir markanın yeniden var olma süreci sancılı olur diyenler oldu. Fakat bu sürecin sancılı olmadığı gibi bir hayli hızlı devam ettiğini gördük. Önce markadan ayrılma açıklaması geldi ve hemen sonrasında da bir forum adımı geldi. Sonrasında marka logosu için yenileme çalışması yaptı. Şimdi ise POCO Store uygulaması yayınlandı.

Markanın ilk bağımsız store atılımı olarak gösterebileceğimiz bu atılımla beraber POCO için yeni döneme geçildi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Kutu İçerisinde Görüntülendi

POCO Store Uygulamasında Neler Var?

Yapılan tanıtıma göre yeni store uygulamasında 4 farklı bölüm yer alıyor. Bu bölümlerden ilki mağaza kısmı olarak gözüküyor. Mağaza bölümünde adından da anlayacağınız gibi satın alıma hazır olan ürünler yer alacak. Buradan ürün satın alımı gerçekleştirilebilecek.

İkinci kısımda ise Hizmetler yer alacak. Bu kısımda ise resmi yardım hizmetleri yer alacak. Sohbet yoluyla destek almak, e-posta ve telefon yoluyla destek almak gibi ayrıcalıklar olacak. Bu bölümleri kullanarak doğrudan desteklere ulaşabilirsiniz.

Diğer kısım Hesap kısmı. Bu kısımda da yine adından da anlayacağınız gibi hesabınıza ilişkin bilgiler yer alacak. Ürünler hakkında bilgiler alabileceğiniz ve ürün satın alımı yapabileceğiniz POCO Store içerisinde şimdilik sadece iki akıllı telefon yer alıyor.

Bunlar POCO X3 NFC ve M3 modeli olarak dikkat çekiyor. Şu an için sadece iki telefon olması dikkat çekici ama mutlaka telefon sayısı artacaktır.

Ayrıca şu an için POCO Store uygulamasının dil desteği de sınırlı gibi gözüküyor. Sadece bazı Avrupa ülkelerinin dillerine yer verilmiş. Dil desteği için de bir artış beklenmekte. Tüm bunlar zamanla olacak şeyler. Fakat POCO’nun hızına bakacak olursak, yeni markayı daha fazla merkezde görmek çok zaman almayacak.

Developer: Unknown
Price: To be announced