POCO F3 ve POCO X3 Pro Beraber Geliyor! İşte Tarih

POCO F3 ve POCO X3 Pro akıllı telefon modelleriyle ilgili beklenen tarih geldi. İki telefonda 22 Mart tarihinde mi tanıtılıyor?

POCO F3 ve POCO X3 Pro

Akıllı telefon konusunda yeni isimlerden biri olan POCO, kalıcı isimlerden biri olmak adına epey bir uğraşıyor. Marka yeni akıllı telefonlarıyla bunu başarmak istiyor. Bu telefonlar POCO F3 ve POCO X3 Pro modelleri olacak. Bu zamana kadar iki akıllı telefonun farklı zamanlarda geleceği söyleniyordu.

İddialarda yer alan bilgilere göre tanıtım 30 Mart tarihinde olacaktı. Fakat resmi bir paylaşım geldi ve iki telefonun bir arada tanıtılacağını anladık. Üstelik tanıtım tarihinin de değiştiğini gördük. İki telefona da hazır olmamız lazım.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Fiyatları Sızdırıldı! İddialı Olacak

POCO F3 ve POCO X3 Pro Ne Zaman Tanıtılacak?

Yeni akıllı telefonlar 22 Mart tarihinde tanıtılacak. Resmi hesaptan tanıtımın gönderisini yapan marka, yeni akıllı telefonlarını 22 Mart’ta duyuracağını göstermiş oldu.

İki telefonun birden tanıtılacağını da “Bizimle yeni POCO akıllı telefonlarıyla tanışın” ifadesinden anlıyoruz. İki akıllı telefon da aynı anda tanıtılırsa, benzer seriler geliyor demek olabilir. Zaten beklentimiz iki adet amiral gemisi modelin geleceği yönünde.

Hatta sızıntılarda F3 modelinin Redmi K40 akıllı telefonlarının global versiyonu olacağı da iddia edilmişti. X3 Pro ise içerisinde Snapdragon 860 serisini barındıracak çok iddialı bir seri olacak. İki telefon için de beklentiler çok yoğun. Yeni akıllı telefonların fiyatı için açıklanan bilgiler de beklentilerin artmasının temel nedeni.

Öyle ki telefonun fiyatlarının piyasaya göre çok çok daha uygun olacağı iddiası var. 300 Euro gibi fiyatlardan söz ediliyor. Belki F3 değil ama X3 Pro fiyat konusunda rakiplerin korkulu rüyası olabilir. Yarı yarıya daha uygun bir akıllı telefon bekliyoruz bakalım neler olacak.