POCO F3 Tüm Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

POCO F3 akıllı telefonu tanıtılmadan sızdırıldı. Telefonun özellikleri nasıl olacak?

POCO F3

POCO X3 Pro modelinin tüm özelliklerinin sızdırılmış olduğunu dile getirmiştik. İlk telefon konusunda bilgilerin gelmesinin hemen ardından ikinci akıllı telefon da ortaya çıktı. Bu modelde POCO F3 ismiyle gelecek. F3 adıyla anılacak olan akıllı telefonun önemi daha fazla. Çünkü bu telefonun Redmi K40 yerine gelecek global model olması bekleniyor.

Aynı derecede başarılı bir akıllı telefon olması beklenen akıllı telefonun sızan özellikleri de bunu kanıtlıyor. Özellikle ekran, ekranın yanında da donanım kendisini kanıtlayacak.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Tüm Özellikleri ile Ortaya Çıktı

POCO F3 için Tüm Özellikler

Telefonda yer alacak ekrandan başlayalım. Redmi K40 akıllı telefonunun ekranında da olduğu gibi AMOLED panel kullanılacak. Telefon 6.67 inç ekran boyutunda olacak ve AMOLED panel yine Samsung E4 panel olarak gelecek.

120 Hz yenileme hızının da yer alacağı panelde, 360 Hz dokunma hızının yer aldığını da göreceğiz. Redmi K40 serisinden pek bir fark göremiyoruz.

Telefonun işlemcisi ise güncel Snapdragon 870 işlemcisi olacak. Bu seride de güçlü bir işlemci kullanılmasının yanında LPDDR5 RAM teknolojisine yer verilecek. Telefonu güçlendirmek için önemli bir adım olarak gösterebileceğimiz bu adımın da dışında telefonun 4520 mAh değerinde bataryasının olacağı da ortaya çıkmış durumda.

48 MP ana kamerayı barındıracak olan POCO F3’ün son olarak 33W hızlı şarj desteğinin bulunacağını da ekleyelim.

Telefon bu özelliklerle global pazarda yerini alacak bir model olacak. Redmi K40 modelinden farklı olarak telefonun 400 Euro satış fiyatı olacağını da ekleyelim.

Belki fiyat biraz daha aşağıda ya da biraz daha yukarıda olabilir. Sonuçta henüz tanıtım yapılmadı ve resmi bilgilendirme de gelmedi. 1 gün sonra tanıtımda göreceğiz bunlar doğru mu değil mi.