POCO F3 Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri

POCO F3 akıllı telefon modeli için tanıtım yapıldı. Yeni telefonun teknik özellikleri ve fiyatı.

POCO F3

POCO bekleneni yaptı ve yeni akıllı telefonlarını resmi olarak duyurdu. Atağa kalkan marka bu sefer kesin olarak adımını atmış oldu. Hem bir amiral gemisi serisi akıllı telefon tanıtıldı hem de uygun fiyatlı bir akıllı telefon satıldı. Aslında amiral gemisi akıllı telefon modelinin fiyatı da uygun diyebiliriz. POCO F3 olarak isimlendirilen bu model hem Redmi K40 serisine karşılık gelen model hem de uygun fiyatlı global seri.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik için Görsel Sızdı

POCO F3 Özellikleri ve Fiyatı

Yeni akıllı telefonun Redmi K40 modelleriyle birebir bir tasarım sunduğunu görmekteyiz. Bu noktada sızıntılar doğru çıktı yorumunu yapabiliriz.

Arka kısımda köşeye konumlanmış olan Mi 11 modellerinde de yer alan kamera yapısına benzer bir kamera alanı ve ön kısımda da delikli bir kamera yapısı kullanıldığını görmekteyiz.

Teknik özellikler ise POCO F3 modelini asıl olarak öne çıkaran nokta. Öyle ki telefonda Snapdragon 870 işlemcisi var. 3.2 GHz hızında amiral gemisi işlemci, Adreno 650 grafik birimiyle beraber geliyor.

RAM açısından ise hem 8 GB RAM hem de 6 GB RAM sunuluyor. İşlemci nasıl amiral gemisi işlemcisi ise ekran da aynı şekilde amiral gemisi ekranı.

Ekranda 6.67 inç bir panel var ve Samsung E4 AMOLED ekran kullanılıyor. 120Hz yenileme hızının sunulduğu akıllı telefonun HDR10+ desteği olduğunu da göreceğiz. 1080 X 2400 piksel çözünürlük değerinin de sunulduğu akıllı telefonun koruması için ise Gorilla Glass 5 camları kullanılacak.

Telefonun kamerası kısmında ise 48 MP değerinde kamera başı çekecek. 48 MP değerinde kameranın yanında eşlik edecek, 8 MP değerinde ultra geniş açılı kamera da bulunuyor. Son kamera ise 5 MP değerinde makro çekim kamerası.

20 MP ön kamerada yine sabit olan özellik arasında sayılabilir. Telefon için son olarak ise pilden söz edelim. Bu modelde yer alan pil öyle küçük bir pil değil. 5520 mAh değerinde büyük bir pil yer alıyor ve 33W hızlı şarj desteği sunuluyor.

POCO F3 Fiyatı

Tüm özellikler bir yana, telefonun fiyatı çok konuşulacak. Kesin olarak ülkemizde de yer alacak akıllı telefon, 349 Euro fiyata sahip. Eğer 8 GB RAM seçilirse, 399 Euro ödemek lazım.