POCO F3 Modelinin Özellikleri Yine Gözüktü

POCO F3 akıllı telefonunun sertifikasında yeni özellikler belli oldu. Yine mi amiral gemisi telefon geliyor?

POCO F3

POCO yakın zamanda yüklenmelere başladı. Marka Redmi K40 modelinin karşılığı olacak olan serinin haricinde POCO F3 modelini de hazırlıyor. X3 Pro akıllı telefonlarında olduğu gibi amiral gemisi akıllı telefonları işaret eden F3 için de özellikler ortaya çıkmaya başladı.

Hatta telefon yeni bir sertifika aldı ve özellikleri bir kez daha doğrulandı. Bu sefer yeni akıllı telefon için çok iddialı detaylar paylaşılmış oldu.

Bunu da Okuyun: POCO X3 Pro Sayfası Sızdı! Özellikler Gözüktü

POCO F3 Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Yeni akıllı telefonun seri numarasının M2012K11AG olduğu görülüyor. Sertifika onayında özellikler ise amiral gemisi modelinin işaret edildiğini anlıyoruz. Öyle ki telefonda Snapdragon 870 işlemcisi bulunuyor olacak.

Amiral gemisi Snapdragon 865 modelinden bir tık daha başarılı gösterilen işlemci, haliyle telefonun güçlenmesini sağlayacak. Tabii ki sadece işlemciler önce çıkmayacak. Diğer özellikler açısından da tam bir amiral gemisi modeli göreceğiz.

6.67 inçlik ekranın geleceği akıllı telefonun 120 HZ AMOLED paneli olacak. Full HD+ çözünürlük değeriyle beraber Mi 11 serisinde kullanılan ekranları aratmayan bir telefon karşımıza çıkmış olacak.

Bunun dışında telefonun arka kamerası kısmında ise 48 MP değerinde ana arka kamera kullanıldığını göreceğiz. Belki kamera biraz geri planda kalabilir. Diğer amiral gemisi akıllı telefonlarda böyle bir kamera yok. 64 MP ya da 108 MP arka kamera bulunuyor.

4520 mAh değerinde bir batarya ve tabii ki hızlı şarj desteği de olacak olan akıllı telefonda daha neler yer alacak göreceğiz. Bir telefonun sertifika alması dediğimiz gibi her zaman için önemli. Bu telefonun resmiyete döküldüğü anlamına geliyor. Söz konusu model de POCO’nun lisans aldığı ve sertifika onayı aldığı ikinci telefon oldu. Burada yeni 2 telefon geldiği çıkarımını yapmak yanlış olmaz.