POCO F3 Basın Görselleri Sızdı

POCO F3 basın görselleri de gözüktü ve telefonun tasarımı ortaya çıktı. POCO F3 nasıl bir akıllı telefon olacak?

POCO F3

Bu ay içerisinde gelecek olan en iddialı akıllı telefonlar arasında gösterilen POCO F3 için gizli bir şey kalmadı demek doğru olur. Telefonun özellikleri sızdı, fiyatı sızdı ve beklenen ekran teknolojisi sızdı. Her şey sızmışken yeni model için bir türlü net bir görsel gelmemişti.

Şimdi o beklenen görseller de sızdı. Telefonun tasarımını en net şekilde ortaya koyan basın görselleri çok iddialı bir tasarımı da işaret etmekte. Tasarım size çok tanıdık gelecek çünkü Redmi K40 modelini yansıtıyor.

Bunu da Okuyun: Yerli Üretim Xiaomi Telefonlar Ne Zaman Satışa Çıkacak Belli Oldu

POCO F3 Tasarım Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Telefonun tasarımı bire bir olarak Redmi K40 tasarımı olarak gözüküyor. Telefonun arka kısmında özel bir kamera alanı tasarımı var. Bu tasarım Redmi K40 modelinde olduğu gibi biraz dışa doğru çıkık olan bir tasarım.

Telefonun kamera alanında ise yine üstte büyük bir lens, ortada küçük lensler ve alt kısımda da geniş bir lens daha yer alıyor. Kameranın hemen altında yer alan Redmi yazısının ise Poco yazısı ile değiştiğini görüyoruz.

Siyah ve beyaz renk seçeneklerinde arka kapak tasarımı böyle gözükürken, mavi renk seçeneğinde ise POCO yazısı yatay olarak yerleştirilmiş ve uzatılmış. Tam orta kısmına yer alan POCO yazısının mavi modele özel mi olacağını tanıtımla beraber göreceğiz.

Arka kısımdan söz ettik ama ön kısımdan da söz etmek gerekiyor. Ekranda Redmi K40 modelinde yer aldığı gibi orta kısma yerleştirilmiş olan bir ön kamera var. Ekran üzerinde ön kamera bir hayli küçük olacak en azından onu net olarak anlıyoruz.

Telefon için sır kalmamış durumda. Yeni model yarın tanıtılacak. Yarından sonra bu bilgiler doğrulandığı zaman bir kez daha üzerinden geçmiş olacağız. Ayrıca bu telefonun da ülkemize gelme ihtimali olduğunu ekleyelim.