MIUI 12.5 beta Seçimleri Tamamlandı! Kaç Cihaz Seçildi?

MIUI 12.5 beta sürümü için seçimler tamamlandı. Xiaomi kayıtların tamamlandığını resmi olarak duyurdu. Toplamda kaç cihazın beta testine alındığı da söylendi.

MIUI 12.5

Yakın bir zamanda MIUI 12.5 işletim sisteminin beta programına kayıtların açıldığını açıklamıştık. Global olarak beta programına kayıt olmak isteyen kullanıcıların nasıl kayıt işlemi yapabileceği konusunda da bilgileri paylaşmıştık.

Şubat ayı boyunca devam eden kayıtlar ise sonunda sonuçlandı. Kayıtların sonuçlanmasının ardından bir açıklama yapan Xiaomi, beta sürecine kabul edilen cihazların nasıl kontrol edileceği konusunda da bilgileri verdi. 50 binin üzerinde cihazın beta testine alındığını söyleyen firma, beta programının da çok kısa zaman içerisinde başlayacağını açıkladı. Yani beta programına kabul edilen akıllı telefonlar çok kısa süre sonra güncellemeleri almış olacak.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9S için Güncellemeler Durduruldu

MIUI 12.5 beta Testlerine 50 Bin Cihaz Katılacak

Eğer daha önce açılan global beta kayıt programına kayıt olmuşsanız ve cihazınız da belirtilen şartlara uygunsa, bu durumda siz de beta kayıt programına alınmış olabilirsiniz. Bunun için Xiaomi’nin açıklamış olduğu numaralarla karşılaştırma yapmak gerekiyor.

MIUI kimlik numaraları üzerinden hangi cihazların beta programına alındığı açıklanmış oldu. Kendi cihazınızın MIUI kimlik numarasını da MIUI Ayarları ve Hesabım bölümünde bulabilirsiniz.

Yapılan bilgilendirmeye göre MIUI 12.5 beta sürecine dahil olan cihaz sayısı şu an 50 bin olarak belirlendi. Bu 50 bin cihazda beta testlerinin tamamlanması sonrasında tüm cihazlar için güncellemeler yayınlanmaya başlayacak.

Toplamda 50 bin cihaz beta testlerine alınmış gibi gözüküyor ama şunu da eklemeden geçmeyelim ki bu cihazların hepsi farklı serilerden cihazlar. Seçilenler içerisinde Mi 10T Pro akıllı telefonu da var Redmi Note 9 Pro akıllı telefonu da var. Bu yüzden yapılacak beta testleri de önem arz ediyor.

Sorunsuz bir şekilde beta sürecinin bitmesi güncellemenin gelmesi için hayati bir öneme sahip. Süreçte nasıl değişiklikler yaşanacak bunu hep birlikte göreceğiz. Güncellemeyi ilk olarak hangi cihazlar alacak derseniz, amiral gemisi serilerinden başlanacak.