MIUI 12.5 Beta Programı Genişledi! Yeni Telefonlar Eklendi

MIUI 12.5 beta kayıtları genişletildi. Artık beta kayıtlarına daha fazla sayıda cihaz eklenebiliyor. Üstelik orta segment modeller de sürece dahil edildi.

MIUI 12.5

MIUI 12.5 global sürümü için MyPilot programı başlatılmış ve yeni sürüm için sınırlı sayıda olmak üzere beta kayıtları almaya başlanmıştı. Sınırlı süre için geçerli olacak olan yeni beta programı kapsamında ilk kayıtlar toplandı ve 50 bin cihaz için açıklama yapıldı.

İlk beta programına kayıt olan cihazların sayısı 50 bin olmuştu ama bu ilk programda bazı sınırlamalar vardı. Bir kere çoğu cihaz MyPilot programı için kabul edilmiyordu. Ayrıca süre de sonlandırıldığı için bundan sonraki beta sürecine kaydın alınması mümkün değildi. İşte Xiaomi bu konuda bir karar açıkladı ve beta programını genişlettiğini duyurdu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, 3 Telefon için Güncelleme Gelmeyeceğini Açıkladı

MIUI 12.5 Beta Programına Dahil Edilen Cihazlar

Yine MyPilot sistemi üzerinden kullanıcıların kayıt olması gerekiyor ve beta programı bu şekilde işliyor ama bu kez süre daha uzun tutuldu. Hem süre daha uzun tutuldu hem de cihaz sayısı artırıldı. Artık sadece amiral gemisi akıllı telefonlar için değil, orta segment modeller için de beta kaydına katılmak mümkün. 31 Mart tarihine kadar devam edecek olan beta kayıtlarına katılabilecek cihazlar ise şöyle;

Bu cihazlardan birine sahipseniz ve beta programına kayıt olmak istiyorsanız, buradan kayıt sayfasına giderek işlemlere başlayabilirsiniz. Ama unutmayın ki son tarih 31 Mart olarak belirlenmiş durumda.