Black Shark 4 ve 4 Pro Aksesuarları Tanıtıldı

Black Shark 4 ve 4 Pro modellerinin aksesuarları da tanıtıldı. Black Shark 4 ve 4 Pro aksesuarlarının özellikleri neler?

Black Shark 4 ve 4 Pro

Xiaomi yeni oyuncu telefonunu duyurmakla kalmadı. Yeni oyuncu telefonu duyurulduğu gibi bu telefona eşlik edecek olan aksesuarların da duyurusu yapıldı.

Diğer modellere gelen aksesuarlara benzer bir şekilde yeni akıllı telefonlara da aksesuarlar gelmiş oldu. Sonuçta bir oyuncu telefonundan söz ediyoruz. Gelen aksesuar modelleri de oyunculara özel olan ürünler.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Black Shark 4 ve 4 Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Black Shark 4 ve 4 Pro Aksesuarları Hangileri Oldu?

İlk aksesuar ürünü 3.5 mm jak girişi olan kulaklık oldu. Tamamen kulak içi formunda olan kulaklık, yeşil ve siyah renk seçenekleri ile sunuluyor. İki ayrı renk seçeneğinde olan kulaklığın ses kalitesi de başarılı. Zaten oyun odaklı olduğu için çok yüksek ses beklemeye gerek yok. Kulaklık için istenen fiyat ise 19 Euro olarak açıklandı.

İkinci aksesuar ise bir soğutma ürünü. Yine çok oyun oynayacakları düşünen Xiaomi, RGB ışıklandırmaya sahip olan ikinci nesil soğutucu sunuyor. RGB renklendirmeye sahip olan bu soğutucunun fiyatı ise 26 Euro olarak açıklandı. Tabii ki bu verilen fiyatlar Yuan cinsinden fiyatlar. Bu fiyatları Euro cinsine çevirerek paylaşıyoruz.

Son aksesuar ürünü ise oyun oynayarak şarj bitirenlere özel. Son aksesuar taşınabilir şarj cihazı. 20.000 mAh değerinde olan taşınabilir şarj cihazı, 20W hızlı şarjı destekliyor. Zaten telefonların da 120W hızlı şarjı desteklediğini düşünecek olursak, bu aksesuarında desteğiyle oyuncular şarj sorunu yaşamayacaklar. Taşınabilir şarj cihazının fiyatı ise 26 Euro olarak açıklandı.

Bu ürünler telefonla beraber gelen ürünler değil. Sonradan satın alınan ürünler ama telefonla aynı zamanda satışa çıkıyor. Yani Black Shark 4 ve 4 Pro modelleri satışa sunulduğu zaman aksesuarları da satışa sunulmuş olacak. Telefonlar ülkemizde satışa çıkacak olursa, onunla beraber gelecek olan aksesuarlar da satışa sunulacak.