Amazfit Smart Scale Akıllı Tartı Türkiye’de Satışa Çıktı

Amazfit Smart Scale akıllı tartı ülkemizde satışa çıktı. Yeni akıllı tartının özellikleri ve satış fiyatı.

Amazfit Smart Scale

Yakın zamanda resmi olarak ülkemize giriş yapan  Amazfit, akıllı saatlerinden sonra şimdi de yeni sağlık ürünlerini piyasaya sunmaya başladı. Markanın bu sefer sunmuş olduğu cihaz ise Amazfit Smart Scale akıllı tartı oldu.

Akıllı tartının özellikleri de bir hayli dikkat çekici. İlk defa tam anlamıyla akıllı bir tartının sunulduğunu görüyoruz. Fiyat açısından da uyumlu olan serinin özelliklerini inceleyeceğiz. Özellikle kilo vermek isteyenler ve sporcular için bir hayli yardımcı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Bunu da Okuyun: POCO F3 ve POCO X3 Pro Beraber Geliyor! İşte Tarih

Amazfit Smart Scale Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı tartının Zepp isimli bir uygulama ile yönetildiğini belirtelim. Uygulama üzerinden tüm ayarlamaları yapılabilen ve sağlık takibi de yapılabilen akıllı tartı, minimum 5 kg ölçebiliyor. Maksimum olarak ise 180 kg ölçülebiliyor.

Ağırlığınızı 8 farklı metrik düzenleme göre sunan Amazfit Smart Scale, minimum olarak 50 gram değişikliği bile gösterebiliyor. Üstelik sadece kilo gösterimi yapılmıyor.

Burada bir sınıflandırma da yapılıyor. Vücut su oranınız ne ya da yağ oranınız ne tüm bunları görebiliyorsunuz. Toplamda 16 ayrı ölçümün yapıldığı açıklanmış durumda. Bu da sadece kilo kaybetmek isteyenlerin değil, sporcuların da yararlanabileceği bir ürünün sunulduğunu gösteriyor.

Zaten tartı 18 ayrı spor modu için de destek sunmakta. Bu sporlara göre yakılan kalori miktarı ve kaybedilen kilo hesaplanabiliyor. Tabii ki bunlar için mobil uygulama kullanılıyor.

Tartı üzerinde 3.4 inçlik bir ekran var ve bu ekran üzerinden bilgi alabiliyorsunuz ama asıl kilo takibini ve diğer veri takiplerini Zepp ismi verilen uygulama üzerinden yapıyorsunuz. Bu yönüyle de kullanışlı bir tartı olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikleri ile çok işlevsel olan Amazfit Smart Scale fiyatı ise 599 TL olarak açıklandı. Satışların başladığını da belirtmek isterim.