2021 Xiaomi Mi Notebook Pro Ekran Yapısı Ortaya Çıktı

2021 Xiaomi Mi Notebook Pro bilgisayarı için bir ipucu görseli yayınlandı. Ekran çerçevelerinin daha ince olacağı söyleniyor.

2021 Xiaomi Mi Notebook Pro 1

Akıllı telefonları, bilgisayarları ve televizyonları ile büyük bir sıçrama yakalayan Xiaomi, şu sıralar akıllı telefona yükleniyor. Yine de diğer ürün sınıfları da unutulmuyor. Marka yeni bir 2021 Xiaomi Mi Notebook Pro modelinin de hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni modelin yapısının nasıl olacağı ve premium bir bilgisayar olup olmayacağı konusunda da açıklamalar gelmiş durumda. Buna göre yeni bilgisayar MacBook serisini hedef alacak. Odak noktasında MacBook olacak serinin ekran yapısının görüntüsü de yayınlanmış durumda.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Black Shark 4 ve 4 Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

2021 Xiaomi Mi Notebook Pro Daha İnce Olacak

Yeni bilgisayar için ilk bildiğimiz detay şu ki bilgisayar mevcut olan modellerden çok daha ince bir kasa kullanacak. Daha ince bir kasanın kullanılacağı seri yine tek parça alüminyum ile gelecek.

Tek parça alüminyum kullanılması, hem sağlamlığı arttıracak hem de daha hafif bir kasa sunulmasını sağlayacak. Zaten MacBook rakibi bir seriden de beklediğimiz bu olmalı.

Bu yapının dışında son paylaşılan görseller ise yeni Mi Notebook Pro serisinin ekranın nasıl olacağını gösteriyor. Ekran konusunda da MacBook modellerinin hedef olarak seçileceğini anlıyoruz.

Çünkü bilgisayarda çok çok daha ince çerçeveler kullanılmış durumda. Üst kısımda, yanlarda yine çerçeve olacak ama eski bilgisayarlara göre bu kısımda kullanılan çerçeve en az iki birim daha ince olacak.

Ayrıca ekran görüntüsünden anladığımız kadarıyla LED ekranlara geçiş yapılacak ve görüntüsü kalitesi diğer modellere göre çok çok daha iyi olacak. Ekranın paylaşılan kısmından bazı renkleri görmemiz mümkün ve doygunluğun ne seviyede olduğunu da buna bağlı olarak anlayabiliyoruz.

2021 Xiaomi Mi Notebook Pro için satış tarihi açıklaması ise yok. Evet marka modeli doğruladı ve en iddialı bilgisayarlarını hazırladığını söyledi ama ne zaman satışa çıkacağını söylemedi. Sadece ay sonu tanıtım olacağını biliyoruz.