Xiaomi Telefonlarda İndirim Kampanyası Başladı

Xiaomi telefon kampanyası başladı. İşte indirimli fiyatlarla sunulan akıllı telefonlar.

Xiaomi 2

Xiaomi, ülkemizde en uygun fiyatlı akıllı telefonları sunan markalardan biri olarak biliniyor. Çinli üretici her modeli ülkemize getirmiyor ama özellikle ülkemize gelen Redmi modellerinde güzel kampanyalar oluyor. Mesela en son tanıtılan Redmi Note 9 serisi, ülkemizde en çok satılan akıllı telefonlardan biri oldu.

Telefonlar, piyasaya göre daha uygun fiyatlı satılıp bir de özellikleri iyi olunca haliyle tercih ediliyor. Hele bir de kampanyalara denk gelecek olursanız, yeni bir telefon almanın tam zamanı diyebiliriz. İşte yeni telefon almak isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanyaya denk geldik ve sizlerle paylaşmak istedik. Xiaomi telefonlarda geçerli olan kampanya ile güzel indirimler alabiliyorsunuz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite için Daha Ucuz Seçenek Türkiye’ye Geliyor

Hepsiburada Xiaomi Telefon Kampanyası

Kısa süreli olarak geçerli olan kampanya kapsamında çok satılan telefonlarda dikkat çeken indirimler var. Genelde Redmi modelleri için geçerli olan indirimler %20 oranına kadar çıkabiliyor. En çok dikkat çekenler ise Redmi Note 9 serisi modellerinde yapılan indirimler.

Hepsiburada tarafından sunulan indirim kampanyasında seçmiş olduğum birkaç telefonun fiyatlarını da paylaşmak istiyorum. Tabii ki döviz kuru düşerse bu kampanyaların daha iyisi gelir mi göreceğiz.

Daha birçok modelde indirim söz konusu. Bu modellere ulaşmanız için kampanyanın sayfasını da buraya ekliyorum.