Xiaomi SmartTag Cihazı Geliyor! Taslak Görseller Gözüktü

Xiaomi SmartTag cihazı için ilk görüntüler ortaya çıktı. Xiaomi bu alanda yeni bir ürün sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi SmartTag

Akıllı telefonların yeni bir aksesuar serisi var. Henüz çok yeni olan bu ürünler SmartTag olarak geçiyor. İlk Apple’da duyduğumuz ama henüz ABD’li firmanın tanıtımını yapmadığı yeni ürün, Samsung kanadından gelmişti. Oppo gibi markaların da bu alanda yatırım yaptığını biliyoruz ama öne çıkan ve konuşulan ilk ürün Samsung’un oldu. Giderek yaygınlaşan bu ürün için  son haber ise Xiaomi tarafından geldi. Bu sefer Xiaomi SmartTag serisini göreceğimizi öğrendik. Peki, bu ürün bizlere ne sunacak?

Bunu da Okuyun: Akıllı Telefonları Unutturacak RedmiBook Pro Geliyor

Xiaomi SmartTag ile Neler Değişir?

Direkt olarak aklımıza gelen Samsung’un ürünü. Samsung tarafından sunulan üründe ama eşyaların kayıp olmasını engellemek. Ürünü alıp eşyanıza takıyorsunuz ve bu eşyayı takip edebiliyorsunuz. Çok sık kaybolan kulaklıklar, anahtarlıklar gibi cihazlar için önemli bir ürün olarak gösterebileceğimiz SmartTag serilerinde, Xiaomi markasını da görmüş olacağız. ,

Xiaomi’nin bu üründe nasıl bir farklılık sunacağı ise net değil. İddialara göre bağlantı kısmında farklılıklar olacak. Sadece Bluetooth bağlantısı değil de aynı zamanda NFC bağlantıları da sunulabilecek.

Anahtarlık gibi kullanılacak olan bu ürünlerin başka ne gibi farkları olacağı ise net değil. Taslak görüntülerine baktığımız zaman da farklı şeyler görüyoruz ama son sözü yine Xiaomi söylemiş olacak.

Şu an patent görselleri ve taslak görselleri yayınlanan Xiaomi SmartTag için belki de Redmi K40 tanıtımında bir sürpriz yapılabilir. Çünkü bu aksesuar öyle akıllı telefonlarda olduğu gibi komplike bir sistem sunmuyor. Basit bir kullanımı var ve sistemi de oldukça basit. Haliyle Xiaomi’nin geliştirme süreci de öyle çok uzun bir zaman almayacaktır. Her an sürpriz yapılabilir ve yeni akıllı ürün tanıtımı gerçekleştirilebilir.