Xiaomi Mi Mix 4 Render Görüntüleri Geldi! Benzersiz Tasarım

Xiaomi Mi Mix 4 render görüntüleri ile gündemde. Yeni akıllı telefonun tasarımı nasıl olacak?

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4 modelini çok uzun süredir bekliyoruz. Yaklaşık 2 senedir yeni akıllı telefon çıktı çıkacak iddiaları gündeme geliyor. Yeni serinin bu kadar uzun süre gelmemiş olması ise acaba iptal mi edildi sorularını da akla getirdi.

Fakat Xiaomi CEO’su tartışmalara son noktayı koydu ve yeni akıllı telefonların bu yıl geleceğini doğruladı. Devam edecek olan seri için önemli bir sızıntı daha geldiğini de söyleyelim. Son sızıntı render görsellerini gösteriyor.

Bunu da Okuyun: 4100 Xiaomi Mi 11 Telefonla Hazırlanan Dev Domino

Xiaomi Mi Mix 4 Böyle mi Gözükecek?

Yeni akıllı telefon için paylaşılan render görselleri neye göre seçilmiş durumda ya da neye göre hazırlanmış net değil ama telefonun bu tasarımla geleceği iddia ediliyor.

Tasarıma baktığımız zaman, tamamen çerçevesiz bir kasa bizi karşılıyor. Üst kısımda sadece ekran var. Ne alt kısımda ne de üst kısımda bir çerçeve yok. Peki ya bu durumda ön kamera ne olacak? Ön kameranın nerede kullanılması gerekiyor?

Geçmişten elde ettiğimiz tecrübelere göre telefonlarda kızaklı gizli kamera alanı kullanıldığını biliyoruz. Fakat bu modelde böyle bir şey olmayacak. Bu modelde ekranın altında kamera kullanılması bekleniyor.

Ekran altında kamera teknolojisi yakın zamanda tanıtılmıştı ama henüz bu teknolojiyi kullanan bir akıllı telefon görmedik. İşte Xiaomi Mi Mix 4 modelinin bu teknolojiyi kullanan ilk Xiaomi telefonu olması bekleniyor.

Bazı sızıntılar üzerinden hazırlanan render görsellerinde, arka kısmın nasıl bir tasarım kullanacağı ise gösterilmemiş. Arka kısımda kaç adet kamera kullanılacak ya da kamera yerleşimi nasıl olacak gibi sorular şu an için yanıtsız kalan sorular.

Tüm bu çalışmalar bir yana Xiaomi Mi Mix 4 modelinin ne zaman satışa çıkacağını hala bilmiyoruz. Telefonun bu yıl içerisinde geleceği kesin ama ne zaman geleceği, tarihin net olarak ne zamanı işaret ettiği kesin değil.

Bizim beklentimizi soracak olursanız, telefonun yılın ikinci yarısında satışa çıkmasını olası olarak görüyoruz. Muhtemelen amiral gemisi akıllı telefonu olacak olan yeni serinin, özellikleriyle fark yaratması bekleniyor. Snapdragon 888 işlemcisinin üzerinde bir işlemci modeli de gelebilir gibi duruyor.