Xiaomi Mi Mix 4 için Beklenen Resmi Açıklama Geldi

Xiaomi Mi Mix 4 amiral gemisi bir akıllı telefon olacak. Markanın CEO'su tarafından doğrulanan telefonun detayları neler?

Xiaomi Mi Mix 4 4

Dün paylaştığımız bir haberde 3 senedir beklenen Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefon için yeni detaylar vermiştik. 7 Şubat tarihinde markanın CEO’sunun bir etkinlik düzenleyeceği ve telefon hakkında merak edilenleri açıklayacağı bilgisi verilmişti. Aslında etkinlik bir yılbaşı yemeği olarak söylenmişti ama öyle olmadı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sanal bir soru cevap etkinliği yapıldı.

Kullanıcıların en çok merak ettiği soru olan Mi Mix 4 akıllı telefonlarının gelip gelmeyeceğiydi. Bu konuda da bilgi verildi. Açıkçası CEO iyi haberleri paylaşmış oldu.

Bunu da Okuyun: Mi Mix 4 Açıklanıyor! Resmi Bilgi Geldi

Xiaomi Mi Mix 4 Bu Yıl Geliyor

Yeni akıllı telefon modeli için verilen en güzel haber bu yıl geleceğinin söylenmesi oldu. Doğrudan Xiaomi CEO’su tarafından verilen bilgilere göre 2021 yılı bitmeden yeni Mi Mix modeliyle karşılaşacağız. 3 yıllık bekleyiş son bulacak ve yeni bir telefon gelmiş olacak. Fakat bu telefon yakın zamanda tanıtılan konsept modellinden farklı bir akıllı telefon olacak.

Biliyorsunuz yakın bir zaman önce 4 tarafı kavisli olan yeni bir akıllı telefon duyurulmuştu. Konsept olarak duyurulan bu model, yeni bir tasarımla gelmiş ve tamamen kavisli kenarları ile dikkat çekmişti. Bu modelin Xiaomi Mi Mix 4 akıllı telefonlarını yansıttığı iddia edilmişti. Ama CEO’nun açıklamalarına göre bu doğru değil. Yeni telefon konsept versiyon ile uzaktan yakından alakalı olmayacak.

Fakat seriyi bilenler bilir ki tasarım olarak çok farklı bir yapı sunulmuştu. Yani her dönem akıllı telefonun tasarımı farklı bulunmuştu. Mutlaka devam serisi için de aynı durum geçerli olacak. Yine iddialı bir tasarım gelecektir ama bu konsept modelde yer alan tasarım olmayacak.

Xiaomi CEO’suna göre benzersiz bir tasarım kullanılacak. Telefonun net olarak ne zaman satışta olacağı konusunda ise en ufak bir detay verilmedi. Dediğimiz gibi sadece serinin devam edeceği ve devam modelinin de 2021 yılı içerisinde satışa sunulacağı bilgisi paylaşılmış oldu.