Xiaomi Mi Mix 4 Açıklanıyor! Resmi Bilgi Geldi

Xiaomi Mi Mix 4  modeli için umut veren bir paylaşım geldi. Markanın CEO'su her an yeni akıllı telefonu açıklayabilir.

Xiaomi Mi Mix 4 

Xiaomi Mi Mix serisi unutulmaya yüz tuttu. Seramik kaplı modeller, çerçevesiz ekranlar falan filan derken bayağı bir popüler olan serinin bir türlü yeni üyesi gelmedi. Birkaç yıldır Xiaomi Mi Mix 4 modelini bekliyoruz ama marka bu konuda beklenen adımı atmaktan hep uzak durdu.

Ara ara sızıntılar geliyor olsa da bir türlü resmi olarak yeni akıllı telefonların açıklaması gelmedi. Telefonların resmi açıklaması yapılmayınca acaba seri iptal mi edildi düşüncesi ortaya çıktı ama beklenen haber sonunda geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Mini Geliyor! Xiaomi Paylaşımı Gözüktü

Xiaomi Mi Mix 4 Modeli Duyurulabilir

Firmanın gelen sorular üzerinde Weibo hesabı üzerinden bir paylaşım yaptığı gördük. Aylar sonra gündeme gelen seri için Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun tarafından bir açıklama yapacağı ortaya çıktı.

Yapılan paylaşımda Mix serisi için bir afiş görseli paylaşıldı ve Mix serisi için paylaşılan afiş görselinde yeni telefonun gölgeler içindeki hali paylaşıldı. Serinin geleceği konusunda nasıl bir adım atılacağı ve yeni modelin ne zaman geleceği konusunda açıklamanın 7 Şubat tarihinde yapılacağı söylendi.

Lei Jun tarafından düzenlenen yılbaşı yemeğinde konu hakkında bir bilgilendirme yapılacağı konusunda detay verilirken, açıklanacak telefonun hangisi olacağı da direkt olarak söylenmedi. O zaman neden biz bu modele Xiaomi Mi Mix 4 diyoruz onu da açıklayalım.

Yakın zamanda yine Weibo üzerinden bir paylaşım gelmişti. Bu paylaşımda telefonun, daha doğrusu serinin Mix 4 modeliyle devam edeceği vurgulanmıştı. Zaten sıraya gelecek olursak sırada da bu model var. Sadece netlik kazanmayan Mix serisinin devam edip etmeyeceğiydi.

Bu seri hakkında Xiaomi ne düşünüyor ya da gelecek planları neler olacak yarın öğrenmiş olacağız. Markadan ek bir paylaşım gelirse yine bu paylaşıma da yer vereceğiz. CEO’nun neler açıklayacağının da önemi büyük.

Exit mobile version