Xiaomi Mi 11 Ultra Videosu Yayınlandı! Çok İddialı Geliyor

Xiaomi Mi 11 Ultra sızdırıldı. Tasarımı baştan sona görmüş olduk. İşte çok konuşulacak olan o tasarım.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra modeli tanıtılır mı ya da Mi 10 serisindeki yapı devam ettirilir mi derken, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Filipinli

Bir YouTuber yeni akıllı telefonlara ait olduğu söylenen bir video yayınladı. MIUI 12.5 sürümüyle çalıştığı görülen akıllı telefonun tasarımı da kesinlik kazanmış oldu. Peki yeni akıllı telefon için özellikler neler olacak? En önemlisi de tasarım konusunda nasıl bir fark bulunacak?

Bunu da Okuyun: Mi 10T Pro’nun Üzerine Xiaomi Mi 10S Geliyor

Xiaomi Mi 11 Ultra Tasarımı Nasıl Olacak?

Xiaomi akıllı telefonlarında bu zaman kadar sunulmuş en farklı tasarımı göreceğiz. Telefonun arka kısmında kamera bölümünün boydan boya bir şekilde yayıldığı görülüyor. Kamera boydan boya bir şekilde yayılmış ama bu alanda sadece kameralar yok. Xiaomi sürpriz yapacak ve ikinci ekranı da bu kısma koyacak.

Çok geniş arka kameralar ve bu kameraların hemen yanında yer alan minik bir ikinci ekran göreceğiz. İkinci ekranın temel görevi akıllı telefonun selfie ekranı olarak kullanılması. Şöyle ki arka kameraları da bu ekran sayesinde selfie kamerası olarak kullanabileceksiniz. Bunun dışında kameralar da çok iddialı olacak.

50 MP yeni bir ana kamera kullanacağı görülen akıllı telefonun bir de 48 MP değerinde ekstra geniş açılı kamerası bulunacak. Yine bu kameraların dışında da bir periskop kamerası yer alacak. Periskop kamerası 10x optik zoom sunacak ve 120x dijital yakınlaştırma ile gelecek. Yani artık zoom konusunda da çok iddialı bir akıllı telefon olacak.

Xiaomi Mi 11 Ultra modelinin teknik özellikleri konusunda da bilgiler var. Bu bilgilere göre telefonda Snapdragon 888 işlemcisi olacak. LPDDR5 RAM kullanılacak olan modelin kaç GB RAM kapasitesi olacağını henüz bilmiyoruz. 6.8 inçlik dev ekranda 120 HZ yenileme hızı bulunacak. Xiaomi Mi 11 Ultra modelinin çözünürlük değeri ise QHD+ olacak.

Tüm bu özellikleri kesinleşen ve videoda gözüken yeni akıllı telefon sanıldığından çok daha iddialı bir model olacak orası kesin. Fakat bu telefonun fiyatı ne olur ve ne zaman gelir gibi soruları hala cevaplayamıyoruz.

Exit mobile version