Xiaomi Mi 11 Ultra Çok İddialı Özelliklerle Geliyor

Xiaomi Mi 11 Ultra için yeni bazı bilgiler geldi. O nasıl telefon diyeceğimiz yeni bir seri yolda olabilir.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 10 Ultra akıllı telefonu, Mi 10 serisinin tartışmasız en çok konuşulan akıllı telefonu oldu. Serinin en çok konuşulan modeli olmasını sağlayan tabii ki telefonun gücü olmuştu. İlk çıktığında en iyi Android akıllı telefonlar listesinde de yer alan akıllı telefon modelinin devamı da gelecek. Devam serisi ise Xiaomi Mi 11 Ultra modeli olarak karşımıza çıkacak.

Bu kez globale de gelmesi beklenen akıllı telefon modelinin özelliklerine ilişkin de yeni detaylar gelmeye başladı. Ne kadar iddialı bir akıllı telefon göreceğimiz konusunda sadece bir önizleme sunan yeni sızıntılar, beklentileri de arttırmış durumda.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9S için Android 11 Geldi!

Xiaomi Mi 11 Ultra için Son Bildiklerimiz

Yeni sızıntılara göre telefonda Snapdragon 888 işlemcisi yer alacak. Zaten beklenti de bu yöndeydi. Belki bir plus modelinin gelmesi ihtimali vardı ama iddialara göre bu model yeterli olacak.

Snapdragon 888+ yerine ya da daha üst seviye bir işlemci yerine bu seri ile gelecek telefonda 5000 mAh pil olacak. Yakın zamanda yeni kablosuz şarj sistemini tanıtan markanın, Mi 11 Ultra modelinde bu teknolojiyi de destekleyecek.

En güzel artı ise ekranda olacak. Ekranda nasıl bir boyut olur bilemiyorum ama söylenen 120 HZ yenileme hızında en yeni OLED panellerden biri kullanılacak. Dedik ya iddialı bir ekran diye. Çözünürlük değerinde de anlayacaksınız. Söylenen 2K çözünürlük olacağı. Full HD+ çözünürlük yerine 2K kullanılması da yine çok iddialı bir adım.

Kamerası nasıl olur derseniz işte bu noktada bir şey diyemiyoruz çünkü kamera açısından da sızan herhangi bir bilgi yok. Fakat referanslara bakarsak ve Mi 10 Ultra modelini değerlendirecek olursak, yine bir o kadar iddialı bir kamera göreceğiz diyebilirim. Bu yönde de yeni neler olacak zaman gösterecek.