Xiaomi Mi 11 Sinematografik Efekt Modları Böyle Gözükecek

Xiaomi Mi 11 sinematografik efekt modlarının nasıl gözükeceği ortaya çıktı. Bu modlar nasıl çalışacak?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 global duyurulduğu zaman, kamera üzerinde çok duruldu. Kamera modları hakkında bilgiler verildi ama bununla da sınırlı kalınmadı. Kamera özellikleri için başka örnekler de paylaşıldı. Tanıtımın ardından şimdi ise yeni akıllı telefonların kamera yeteneklerini gösteren videolar yayınlandı.

Çeşitli sinematografik efekt modlarının nasıl gözükeceğini gösteren videolar, önemli detaylar da içeriyor. Tek tıkla yapay zeka sineması olarak gösterilen bu efektlere bakalım. Çok video ekleyeceğiz.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Stokları Açıldı! Fiyatlar Değişti

Xiaomi Mi 11 Sinematografik Efekt Modları Nasıl Gözüküyor?

Modların sayısı fazla olduğu için parça parça ele almaya çalışacağız. Hadi hemen ilk moddan başlayalım.

Magic Zoom Efekti

Yakınlaştırma modunda kullanılan bu efekt, arka planda Hollywood filmlerinde yer alan bir yaklaşma efektini sunuyor. Eğlenceli bir çekim modu olduğunu söylemek lazım.

Donmuş Zaman

Çekilen videoda sadece belli kısımların dondurulmasını sağlayan çok kullanışlı bir efekt. İlgi çekeceği kesin.

Gece Hızlandırılmış

Gece çekimlerinde kullanılan bir hızlandırılmış çekim efekti olan efektte yine sosyal medyada çok kullanılacak gibi duruyor.

Paralel Dünya

Görüntülerin farklı bir şekilde ikizlenmesini sağlayan ilginç bir efekt. Bunu en iyi videoda anlayacağınızı umut ediyorum ve onun için de videoya bırakıyorum.

Yavaş Deklanşör

Gece çekimlerinde yoğun ışıklar altında kullanılacağı düşünülen bir diğer efekt ise yavaş deklanşör efekti. Çekimleri duraklatarak yapan bir başka mod.

Donmuş Video Çerçeve

Klon moduna çok benzer olacak olan bu mod, biraz daha detaylı ve biraz daha fazla ayar sunacak. Ama işin temeli klon moduna dayanıyor.

Tüm bu modlarla beraber Xiaomi Mi 11 kamerasının ne kadar yetenekli olduğunu görüyoruz. Bu modlara ek olarak gece modu gibi artılar da sunulduğunu eklemek isterim. Gece modu gibi artıların neler sağlayacağını da gösteren yeni paylaşımlar da yapmaya devam edeceğiz. Görünen o ki bu telefonlardan daha çok konuşacağız.