Xiaomi Mi 11 Mini Geliyor! Xiaomi Paylaşımı Gözüktü

Xiaomi Mi 11 Mini akıllı telefon modeli geliyor. Resmi paylaşımda yeni mini olduğu söylenen telefon gözüktü.

Xiaomi Mi 11 Mini

Xiaomi Mi 11 serisinin Avrupa’ya gelişi için sayılı gün kaldı. Bundan 3 gün sonra yeni akıllı telefon modelinin Avrupa lansmanı yapılmış olacak. Lansman öncesinde Xiaomi’nin paylaşımları da gelmeye başladı. Firma yeni bir sosyal medya paylaşımı daha yaptı ve 3 telefonu öne çıkardı. İşte bu telefonlar arasında bir modelin de Xiaomi Mi 11 Mini olacağı iddia edildi.

İddialara göre yeni akıllı telefon iPhone 12 Mini modeline karşılık olarak gelecek akıllı telefon olacak. Tasarımı konusuna ana hatlarıyla diğer modellere benzer olacak olan akıllı telefonun, birçok özelliği ise gizli kalmış durumda.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ultra Çok İddialı Özelliklerle Geliyor

Xiaomi Mi 11 Mini Nasıl Bir Telefon Olacak?

Telefon için paylaşılan video sadece 11 saniyelik bir video. Öyle bir detay var mı derseniz videoda çok fazla detay da söz konusu değil. Sadece 3 yeni telefonun olacağı görülüyor. Bunlardan bir tanesi Mi 11 ana modeli olacak. Mi 11 ana modelini zaten biliyoruz. İkinci model ise yine beklenen akıllı telefon Mi 11 Lite olacak.

Burada asıl sürpriz olacak olan akıllı telefon dediğimiz gibi mini modeli olacak. Ekran boyutu konusunda 5.5 inç hatta biraz daha küçük bir seri olabileceği söylenen yeni akıllı telefonun, teknik özelliklerinin neler olacağı da bilinmiyor.

Açıkçası henüz mini modelinin resmiyet kazandığını da söylemek mümkün değil. Fakat şu var ki yeni akıllı telefonlar içerisinde mini olacağı daha öncesinde de iddia edilmişti. Şimdi böyle bir paylaşımın daha gelmesi, iddiaların güçlenmesini sağladı. Tüm soruların cevaplarını almak için ise az bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Sadece 3 gün sonra yeni akıllı telefon modellerinin Avrupa lansmanları yapılmış olacak. Belki de fiyatların da kesinleşmesi söz konusu olabilir.