Xiaomi Mi 11 Lite Sızdı! İşte Özellikler

Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonlarında nasıl özellikler bulunacağına ilişkin yeni bilgiler paylaşıldı. Xiaomi Mi 11 Lite iddialı bir telefon olacak!

Xiaomi Mi 11 Lite 4 e1612185245739

Xiaomi sadece amiral gemisi akıllı telefonlara odaklanan bir marka olmaktan çok uzak. Amiral gemisi iddialı bir akıllı telefon geldiği zaman, beraberinde mutlaka daha uygun fiyatlı bir modelde geliyor. İşte size son örnek Xiaomi Mi 11 Lite.

Amiral gemisi olan Mi 11 ve Mi 11 Pro akıllı telefonlarının mütevazi akrabası olarak geleceğini öğrendiğimiz yeni Lite modeli, bugün itibariyle sızdırılmış durumda.

Telefonda nasıl bir işlemci kullanılacağı ve ne gibi özelliklerin olacağı konusunda sır perdelerini aralayan yeni sızıntılara ve beklenen özelliklere geçiyorum.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Black Shark 4 Kesinleşti! İşte Beklenen Özellikler

Xiaomi Mi 11 Lite Neler Sunacak?

Yeni telefonda orta üst segment aralığında bir işlemci yer alacak. Snapdragon 755G olarak isimlendirileceği söylenen Qualcomm SM7350 işlemcisine sahip olacağı iddia edilen akıllı telefonun, 4 ve 6 GB RAM alternatifi olacak.

Burada dikkat çeken işlemciler olacak ki bu işlemcilerin 5 nm üretim sürecinden çıkarılan uygun fiyatlı seriler olacağı savunuluyor. Yeni bir işlemci ve yeni bir döneme giriş yapacağız. Tabii ki yine Snapdragon 888 kadar yüksek bir performans sunulması beklenmiyor ama orta segmentin amiral gemisi özelliklerinin olması bekleniyor.

Cortex A78 çekirdeklerinden güç alacağı iddia edilen bu yeni işlemcinin 5G desteğini de beraberinde getirmesi olası. Zaten isimlendirmesinde bile 5G ifadesi yer alacak. Ekranı ve boyutları konusunda hala bilgi bulunmayan akıllı telefonun kamerası için de detaylar var.

64 MP ana kameranın kullanılacağı söylenen modelde, Mi 10 seviyesinde bir performans göreceğiz. Tabii ki kamera açısından konuşuyorum. Belki de uzun süredir iddialarda yer alan yeni Mi 10 modeli de Xiaomi Mi 11 Lite olarak karşımıza çıkar. Unutmayalım ki Snapdragon 870 işlemci kullanan bir telefon geleceği yönünde de iddialar var. Belki de o model bu model olur.

Exit mobile version