Xiaomi Mi 11 Global Duyuruldu! Fiyatlar Açıklandı

Xiaomi Mi 11 global versiyon tanıtımı yapıldı. Global sürümü de duyurulan akıllı telefonun fiyatları nasıl?

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11, 1 ay kadar önce Çin’de yapılan duyuru ile ortaya çıkmıştı. Telefonun Çin satışları da hemen başladı. Sadece birkaç haftalık bir süre içerisinde sanılanın çok daha üzerinde satış elde eden akıllı telefonların, global olarak ne zaman satışa çıkacağı ise bir hayli merak edilmişti.

Global versiyon için de o beklenen tarih geldi. 8 Şubat yani bugün itibariyle tanıtımı yapılan yeni akıllı telefon, globalde de satışa sunulmuş oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi 11 Global Fiyatı Nasıl?

Telefonun kamera özellikleri, ekran kısmında sunduğu ayrıcalıklar, ses konusunda harman kardon ile anlaşma yapılması ve çok daha güçlü bir işlemci kullanılması gibi özellikleri üzerinde duruldu.

Daha önce de yapılan tanıtımda bu özelliklerden söz ettiğimiz için tekrar bu özellikleri anlatmıyorum. Fakat merak edenler için yeni amiral gemisi akıllı telefonun özelliklerini özet geçeceğiz ve yukarı kısma da özellikleri eklediğimiz yazımızın linkini ekleyeceğiz.

Tasarımı ve teknik özellikleri başarılı bulunan Xiaomi Mi 11 modelinin global versiyonu için merak ettiğimiz detay ise telefonun fiyatlarının nasıl olacağıydı. Bu konuda da Xiaomi bir açıklama yapmayı ihmal etmedi.

Yapılan açıklamaya göre telefon:

Unutmadan şunu da belirtelim ki telefonun kutu içeriği zenginleştiriliyor. Kutu içeriğinin içerisinde yeni bir kılıf yer aldığını görüyoruz. %99.9 mikrop engelleyici bir kılıf gelecek.

Xiaomi Mi 11 Özellikleri Özet