Xiaomi Mi 11 Gece Çekim Performansı için Video Yayınlandı

Xiaomi Mi 11 kamera sistemi için iddialı paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu sefer gece çekim yeteneği ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 global lansmanı sonrası, en çok konuşulan akıllı telefonlardan biri Mi 11 haline geldi. Amiral gemisi olması yanında, sunduğu kamera özellikleriyle de merakla beklenen akıllı telefonun yetenekleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

En son yeni akıllı telefon için gece çekim özelliğini gösteren görseller yayınlandı. Hatta Xiaomi görsellerle kalmadı ve yeni akıllı telefonun gece çekim kalitesini göstermek adına yeni bir video yayınladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Pro Stokları Açıldı! Fiyatlar Değişti

Xiaomi Mi 11 Gece Çekim Modu Çok Başarılı

MovieMagic etiketiyle paylaşılan yeni videoda, söz konusu akıllı telefonun gece çekimlerini çok iyi yapacağı gözüküyor. Sahne alan bir grubun çekildiği videoda, kalitenin nasıl olduğunu gösteriyor.

Ultra gece modu adı verilen modda yapılacak çekimler için geçerli olacak görüntüler, Xiaomi Mi 11 modelinin ne kadar iddialı olacağını da gösteriyor.

Telefonun böyle bir gece çekim kalitesi sunmasını sağlayan kameralardan da daha detaylı olarak söz edelim. Bu gücü sağlayan ana kamera 108 MP değerinde f/1.85 diyafram açıklıklı. Kameranın 7 elementli lens kullandığını ve 30 fps değerinde 8K çözünürlüklü video çekebildiğini de biliyoruz.

İkinci kamera ise 13 MP değerinde ultra geniş açılı kameralar. Bu kameralar f/2.4 diyafram açıklık değerine sahip ve ekstra geniş açılı bir kamera. 123 derece ekstra geniş açı sunuluyor.

Üçüncü arka kamera ise 5 MP değerinde ve f/2.4 diyafram açıklık değerine sahip telefoto kamera. Bunlar arka kamerada karşılaştıklarımız. Ön kısımda da ekrana gömülü olan 20 MP değerinde Full HD çekim yapabilen kameralar var.

Yeni akıllı telefonların bu kamera sistemi hakkında paylaşımlara devam edeceğiz. Fakat görünen o ki bu sefer Xiaomi Mi 11 kameraları çok çok daha iddialı geliyor. Gece çekim modlarından efektlere kadar her konuda daha başarılı bir akıllı telefon sunulmuş durumda. Kamera hakkında daha ne gibi yetenekler paylaşılacak göreceğiz.