Xiaomi Mi 11 Avrupa Fiyatı, Tanıtımın Hemen Öncesinde Gözüktü

Xiaomi Mi 11 Avrupa fiyatı konusunda yeni bilgiler geldi. Avrupa fiyatı nasıl olacak ve hangi modeller gelecek?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11, çok yakında Avrupa’da satışta olacak. Telefonun Avrupa pazarı için tanıtımı yarın yapılacak. 8 Şubat gününde yapılacak olan tanıtım sonrasında, belirlenen adreslerde yer modellerin hemen satışa çıkması bekleniyor. MIUI 12.5 global sürümünün de duyurulacağı tanıtımın hemen öncesinde ise yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tanıtım tarihi bilgisinin ve afişlerinin paylaşılmasının hemen sonrasında ortaya çıkan bilgiye göre telefonların Avrupa fiyatlarını görme şansı elde ettik.

Bunu da Okuyun: Mi 11 Mini Geliyor! Xiaomi Paylaşımı Gözüktü

Xiaomi Mi 11 Avrupa Fiyatları Nasıl Olacak?

Sızan bilgilere göre yeni akıllı telefonun Avrupa fiyatı 799 Euro’dan başlayacak. Bu başlangıç fiyatı olarak sunulacak ve temel seviyede model için geçerli bir durum olacak. Eğer 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olan versiyon tercih edilecek olursa da fiyat 899 Euro gibi bir aralığa kadar çıkmış olacak.

Tabii ki bunlar sızıntı ama kaynaklar sağlam olduğu için muhtemelen Avrupa fiyatlarının da böyle olduğunu göreceğiz. Yeni akıllı telefonların temel modeli için söylenen bu fiyatlar tek başına yeterli değil.

Daha önce paylaşılan bir gönderi de markanın 3 akıllı telefon üzerinde çalıştığını belirtmiştik. 3 akıllı telefon yine Mi 11 serisine dahil olacak ama belki biri mini, biri Pro olarak adlandırılacak.

Bunu net olarak bilemiyoruz ve bu diğer versiyonların da fiyatları henüz açıklanmış değil. Bu diğer versiyonların fiyatları ve temel model hakkında tüm bilgilerin belli olacağı tanıtım yarın. Tanıtım yapılır yapılmaz biz de detaylı bilgileri ve fiyatları paylaşacağız.

Sadece telefonlar olarak da düşünmeyin. Yeni bir televizyon, yeni bir scooter modeli ve yeni arayüz güncellemesi konusunda da detayların paylaşıldığını göreceğiz. Tüm ürünler için bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.