Xiaomi Mi 10T Pro Stokları Açıldı! Fiyatlar Değişti (Güncellendi)

Xiaomi Mi 10T Pro stokları için beklenen haber geldi. Telefon yeniden satışa çıktı. Ama fiyatlar değişti.

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro akıllı telefonunun fiyatı çok uygun geldi ve satışları bir anda patladı. Yeni akıllı telefonun fiyatları uygun olunca ve satışları da patlayınca, ciddi bir stok sorunu ortaya çıktı. Telefonu almak isteyen ve bunun için bekleyen çok sayıda kullanıcı ise stokların ne zaman yenileneceğini merakla bekliyordu. İşte bu konuda da haber geldi. Uzun bir bekleme süresinden sonra sonunda yeni akıllı telefon modelleri için stokların yenilendiği duyuruldu.

Fakat stokların yenilenmesi durumunda bu sefer bazı farklılıklar ortaya çıktı. Hem satış kanalı değişti hem de yeni akıllı telefonların fiyatları değişti.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro Türkiye Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 10T Pro Evofone Üzerinden Satışa Çıktı

Yeni akıllı telefonlar için beklenen haberi veren resmi distribütör oldu. Yapılan paylaşımla beraber söz konusu akıllı telefonların stoklarının yenilendiği ve satışların başladığı söylendi. Zaten resmi siteye girdiğiniz zaman da telefonların stoklarının açık olduğunu ve telefonları sepete ekleyebildiğinizi görüyorsunuz.

Fakat burada bir sorun var. Çünkü telefonların fiyatlarında da değişiklikler yapılmış durumda. Bu artışla beraber farklı versiyonlar için belirlenen yeni fiyatlardan da söz edelim. Buna göre söz konusu akıllı telefonların fiyatları şöyle oldu;

Bu modeller için satışların yapıldığı site üzerinden de görüntüleniyor. Fakat bu kez stokların ne kadar olduğu konusunda bir bilgi yok. Bu sefer stoklarda sorun yaşanmayacak kadar akıllı telefon var mı yoksa yine kısa süre içerisinde stoklar bitecek mi bilmek zor. Telefonun resmi olarak MiShoptr’ye gelip gelmeyeceği de net değil. Daha önce satışlar buradan yapılmıştı. Fakat şimdi bu kısımda bir türlü stokların yenilenmediği görülüyor.

Güncelleme 

Telefonun MiShoptr üzerinden resmi satışları da başladı. Kargo 3 gün içerisinde verilecek olarak gözüküyor. Stok bilgisini hiç sormayın yine belli değil. 🙂