Xiaomi Mi 10T Lite için Daha Ucuz Seçenek Türkiye’ye Geliyor

Xiaomi Mi 10T Lite fiyatlarını aşağı çekecek yeni bir versiyon satışa sunuldu. Yeni versiyonda nasıl bir fiyat farkı var?

Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T Lite akıllı telefon modeli, kısa süre önce ülkemizde de satışa çıkmıştı. Telefonun serinin en uygun fiyatlı versiyonu olarak satışa çıkan yeni akıllı telefon için tüm seçenekler ise satışa sunulmamıştı. Sadece 128 GB depolama alanına sahip olan bir versiyon satışa sunulmuştu. Şimdi ise daha ucuz bir versiyonun daha ülkemizde satışa çıkacağı ortaya çıktı.

Aslında bunun için yeni bir versiyon tanımı ne kadar doğru oldu emin değilim. Çünkü Mi 10T Lite S ya da Lite mini gibi bir takı yok. Sadece depolama alanında değişiklik var.

Bunu da Okuyun: Mi 10T Lite Türkiye’ye Geliyor – Resmi Açıklama Geldi!

Xiaomi Mi 10T Lite 64 GB Seçeneğiyle Geliyor

Bu adım telefonda boş alana ihtiyaç duymayan kullanıcılar için önemli. Yani bulut depolama kullanıyorsanız ya da 64 GB depolama alanı sizin için yeterli geliyorsa, o zaman bu haber sizi ilgilendiriyor.

Yok eğer 128 GB depolama alanının altına düşmem mümkün değil diyenlerdenseniz o zaman sizin için zaten satışta olan modele yönelmek daha mantıklı. Xiaomi Mi 10T Lite 64 GB modelini tercih edecek olan kullanıcılar için bu seçeneğin fiyatı ise 3.699 TL olacak.

Tek model 128 GB depolama alanıyla gelen seride fiyat 3.899 TL civarlarındaydı. Arada 200 bazı satış yerlerinde 250-300 TL fark oluşmuş durumda.

Bunun dışında kalan bir versiyon olmadığını da belirtelim. Mi 10T serisinin en ucuz telefonu da böylece 64 GB depolama alanına sahip olan Lite versiyonu olmuş oldu.

Yeni depolama alanıyla beraber telefonun resmi Xiaomi sitesinden satışa çıkacağını da ekleyelim. Ek bir gelişme yaşanırsa yine paylaşacağız. Özellikle bu modelin yerine gelecek Mi 11 Lite modeli hakkında gelişmeleri takip ediyoruz.