Xiaomi Black Shark 3 Türkiye’de Satışa Çıktı

Xiaomi Black Shark 3 Türkiye'de satışa sunulmuş durumda. Yeni telefonun fiyatı ne?

Xiaomi Black Shark 3

Xiaomi Black Shark 3

Xiaomi Black Shark 3, tam anlamıyla bir oyuncu telefonu. Sahip olduğu özellikleri, oyun odaklı olarak da özelleştirmiş olan akıllı telefonun bu zamana kadar Türkiye satışı ise yoktu. Çok uzun zamandır akıllı telefonun ne zaman ülkemize geleceğini merakla bekliyorduk.

İşte beklenen haber geldi. Sessiz sedasız bir şekilde yeni akıllı telefonun satışa başladığı açıklandı. Şu an için markanın satışları da sınırlı bir şekilde yapılacak gibi duruyor. Öyle ki şu an için yeni akıllı telefonun her yerde satışı yok.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Ultra Videosu Yayınlandı! Çok İddialı Geliyor

Xiaomi Black Shark 3 Türkiye Fiyatı Nasıl?

Xiaomi’nin kendi çevrimiçi mağazalarında ve Mi Store mağazaları üzerinden satışa çıkan akıllı telefonların fiyatı ise 6.999 TL olarak duyuruldu.

Üst seviye bir akıllı telefon olan yeni serinin fiyatından sonra özelliklerinden de bahsedelim. Bu model çok yeni bir model değil. Şu an 4.nesli iddialarda ve yeni akıllı telefonun gelmesi bekleniyor.

Haliyle Xiaomi Black Shark 3 eski seri konumuna düşecek. Bunu neden söylüyorum çünkü telefonun içerisinde yer alan işlemci bir nesil öncesinin işlemcisi.

Bu modelde Snapdragon 865 işlemcisi kullanılıyor. Ek soğutucu performansı sayesinde diğer akıllı telefonlara göre daha iyi performans gösteren akıllı telefonun, 8 GB RAM miktarı bulunuyor.

Ekran kısmında ise 90 Hz yenileme hızının olduğu 6.67 inçlik AMOLED var. 1080 X 2400 çözünürlüğü bulunan ekran oyun için özelleştirilmiş ve bunun için de zaten yenileme hızı daha yüksek.

64 MP değerinde ana arka kamerası, 13 MP değerinde ultra geniş açılı ikinci kamerası ve 5 MP değerinde derinlik sensörü de olan akıllı telefonun, önde ise sadece 20 MP değerinde bir selfie kamerası var.

4720 mAh, 65W hızlı şarj destekli bataryası da bulunan akıllı telefonda 5G desteği de yer almakta.