Xiaomi, Ankara’da Yeni Yetkili Servisini Açtı

Xiaomi Ankara'da yeni bir yetkili servis açılışı yaptı. Yeni yetkili servisin detayları neler?

Xiaomi 2 1

Xiaomi, çok yakın bir zaman da Türkiye’de üretime başlayacak. Hangi akıllı telefonların üretileceği ve üretimle beraber nelerin değişeceği konusunda çok fazla bilgi yok. Fakat şunu biliyoruz ki markanın Türkiye etkinliği de artmaya başlayacak. İşte bu konuda da ilk adımlar gelmeye başladı. Henüz ülkemizde üretim başlamadı ama yeni bir yetkili servis için daha açılış yapıldı. Ankara’da açılan servis, bölgede açılan ilk yetkili servis oldu.

Bunu da Okuyun: POCO Logo Değiştirdi! Yeni Logo Nasıl?

Ankara’da Xiaomi Yetkili Servisi Açıldı

Xiaomi’nin resmi distribütörlerinden Evofone ile ortaklaşa olarak açılan yeni servis, Kızılay’da açıldı. Açılış sırasında Xiaomi Türkiye’yi temsilen Türkiye Servis Müdürü Ozan Uz ve Evofone Servis Müdürü Cem Keçeci bazı açıklamalarda da bulundu.

Genel olarak açıklamalarda dikkat çeken konu yapılacak olan yatırımların artış göstereceğiydi. 2021 yılında çok daha fazla yatırım yapılacağı ve Xiaomi adını çok daha sık duyacağımızı öğrenmiş olduk.

Bunun dışında yeni teknik servis konusunda da detaylar paylaşıldı. Paylaşılan bu detaylara göre mağaza sadece teknik servis hizmeti vermeyecek. Bir kısımda teknik servis için gereken her hizmet verilirken bir kısımda ise her türlü Xiaomi ürünü için satış yapılacak.

Ürünler hakkında detaylı bilgileri de burada almak mümkün olacak. Çalışma saatlerine gelince, hafta içinde sabah saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında destek verilecek. Cumartesi gününde ise 14:00’a kadar hizmet verilecek.

Adres:  Korkutreis Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 32/B

Numara: 0312 229 98 91