Tamamen Kavisli Xiaomi Quad Curved Waterfall Display Duyuruldu

Xiaomi Quad Curved Waterfall Display isimli konsept akıllı telefonu tanıtıldı. Yeni konsept modelin özellikleri neler? Tasarıma bir bakın derim.

Xiaomi Quad Curved Waterfall Display

Xiaomi, Alpha modelinde yaptığı denemeyi bir kez daha yaptı. Firma yine yeni bir konsept model tanıtımını gerçekleştirdi. Resmi bir şekilde tanıtımı yapılan cihaz, konsept olarak geliyor. Yani seri üretime geçmesini beklemeyin. Xiaomi Quad Curved Waterfall Display ismiyle duyurulan konsept aşamasında kalacak olan bir cihaz olsa bile tasarımının çok konuşulacağı da kesin.

Öyle ki telefonun dört bir yanında kavisli ekran kullanılmış durumda. Yanlarda kavisli ekranlara alıştık ama 4 yanından kavisli bir akıllı telefon nasıl gözükür ona bakalım.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Başvuruları Başladı! Nasıl Başvuru Yapılabilir?

Xiaomi Quad Curved Waterfall Display Nasıl Bir Tasarıma Sahip?

Xiaomi, yeni telefonunun sonsuz ekran tanımını gerçekten karşılamasını sağlamış durumda. Hem iki yandan hem alt ve üstten tamamen kavisli yapı kullanılması sayesinde telefonda sıfır çerçeve sunulmuş.

Kavisli olan yan kısımlarda ekstra olarak kontrol menülerinin de yer alacağı akıllı telefonun arka kısmı ise Mi 11 modeline çok benziyor. Yine köşede bir kamera alanı var. Bu kamera alanı içerisinde ana kameraya yer verilmiş ve alt kısımda da düz bir bölüm yer alıyor.

Açıkçası bu bölüm ne için kullanılmış bilemiyoruz. Tamamen kavisli olan Xiaomi Quad Curved Waterfall Display akıllı telefonunun teknik özellikleri ise paylaşılmadı. Zaten konsept olarak kalacağını düşündüğümüz model için sadece tasarım detayları var. Ekranların 88 derecelik kavisinin olması, telefonun etrafında herhangi bir fiziksel tuş bulunmuyor olması gibi detaylar paylaşıldı ama teknik özellikler yok.

Bu sene ya da önümüzdeki sene yeni akıllı telefonu seri üretim olarak görebilir miyiz? Çok bir ihtimal yok. Muhtemelen Alpha gibi sadece konsept aşamasında kalan bir akıllı telefon olacak. Bunu tekrar tekrar söylemiş olduk ama eğer ek bir bilgi gelirse ve seri üretim sürprizi yapılacak olursa, paylaşacağız.