Sudan Ucuz Redmi AirDots 3 Fiyatı ve Özellikleri

Uygun fiyatı ile herkesin alabileceği Redmi AirDots 3 tanıtıldı. Kablosuz kulaklığın özellikleri neler?

Redmi AirDots 3

Redmi K40 serisinin tüm özelliklerini paylaştık. Toplamda 3 model geldi ve bu modellerin her detayını verdik. Ama tanıtımda bundan fazlası vardı. Tanıtımda farklı ürünler de geldi. Bunlardan birisi de fiyatları ile dikkat çeken Redmi AirDots 3 modeli oldu. Devam serisi konumunda olan kulaklığın özelliklerinden çok fiyatı konuşulacak orası kesin. Peki özellikler nasıl?

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Pro Geldi – Tüm Özellikler ve Fiyat

Redmi AirDots 3 Özellikleri ve Fiyatı

Tam kablosuz kulaklık sınıfında yer alan seri, yakından tanıdığımız Redmi AirDots modelinin devam kulaklığı. Kulaklık tabii ki yeni bir yüzle geliyor ama Amerika’yı da yeniden keşfetmiyor.

Öyle çok bir gelişme ya da çok bir artı söz konusu değil. Bu kulaklığın özelliklerinin kötü olduğu anlamına gelmesin. Zaten iyi olan serinin bir tık daha üzerine koymuş olan bir model olarak değerlendirilsin.

Baktığımız zaman Redmi AirDots 3, aktif olarak gürültü engelleme sistemi sunuluyor. Sadece çevresel gürültü engelleme özelliği var. Zaten bu fiyat bandında da bu özellik yeterli olacaktır.

Gürültü engelleme konusunda çok bir fark yok ama bağlantı teknolojisi değişiyor. Bluetooth 5.2 sürümüne geçen seri, daha iyi bir bağlantı sunuyor ve bu konuda iddialı.

Pil olarak ise modelde 300 mAh değerinde piller bulunuyor ve 7 saat kullanım ömrü sağlayabiliyor. Fakat bu değer kutu ile 30-35 saat arasına kadar çıkabiliyor. Sadece kutunun 600 mAh değerinde pil değeri olduğunu da ekleyelim.

Rahat kullanım odaklı olarak IPX7 sertifikasına sahip Redmi AirDots 3 kulaklıkların, fiyatı ise baştan beri söylediğimiz gibi çok uygun. Avrupa pazarına gelmesine kesin gözüyle bakılan seride satış fiyatı 199 Yuan yani 30 dolar olarak değişiyor.

Mavi, beyaz ve pembe renk seçeneklerinin olduğu modelin ülkemizde satılıp satılmayacağını söylemek zor. Bunun için önce bir Avrupa pazarında satışa çıkmasını beklemek gerekiyor. Sonrasında ülkemizde satışa sunulduğunu görmüş olacağız. Tabii ki bu bir ihtimal olarak kalıyor.