Redmi Note 10 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 akıllı telefon modelinin ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgiler paylaşıldı. İşte resmi tanıtım tarihi.

Redmi Note 10

Şubat ayı çok yoğun geçecek gibi gözüküyor. Xiaomi bu konuda çok iddialı ve sürekli olarak yeni akıllı telefonları tanıtmaya devam ediyor. Markanın yeni tanıtımını yapacağı akıllı telefonlardan birisi de Redmi Note 10 modeli olacak. Redmi serisi için çok önemli olan model hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. En son telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgiler verildi.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 ve K40 Pro Resmen Gözüktü

Redmi Note 10 Ne Zaman Tanıtılacak?

Her ne kadar yeni modelin Şubat ayında ortaya çıkması bekleniyor olsa da bu beklentileri boşa çıkaracak olan bir durum yaşandı. Öyle ki telefonun Şubat ayı içerisinde değil de telefonun Mart ayı içerisinde tanıtılacağı duyuruldu. Resmi olarak Hindistan hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, söz konusu seriye Mart ayında ulaşacağımızı görmüş olduk.

Yeni akıllı telefonun tanıtımda ise iki farklı versiyon olarak duyurulacağı söyleniyor. Bir versiyonda temel model hedef alınacak. İkinci versiyonda ise Pro model karşımıza çıkıyor olacak. İki akıllı telefonun da üst segment değil ama iddialı bir orta segment akıllı telefon olacağı da söyleniyor.

Zaten tanıtım tarihinin açıklandığı paylaşımda yeni akıllı telefonun kamerasına da vurgu yapıldığı görülüyor. Muhtemelen bu modelde de üst segment akıllı telefonlarda yer alan 108 MP değerinde kamera yer alacak. Bu da serinin biraz daha amiral gemisi akıllı telefonlara yaklaşmasını sağlayacak. ,

Türkiye’de de satılacak olan telefon için diğer özelliklerin nasıl olacağını da merakla bekliyoruz. Şu an için vurgulanan özellikler gerçekten iddialı özellikler. Bunların ne kadarı gerçek olacak ve en önemlisi de söz konusu akıllı telefonların fiyatları nasıl olacak merakla bekliyoruz. Türkiye’ye gelişin yaz aylarına doğru olması olası gibi gözüküyor. Telefonun çok erken gelmeyeceği kesin. Geçmiş modellerde de aynı durumlar geçerli olduğu için en azından bunu söyleyebiliriz.