Redmi Note 10 Tamamen Görüntülendi! 3 Model Geliyor

Redmi Note 10 akıllı telefon modelinde sır kalmadı. Yeni telefonda nasıl özellikler olacak? Son görsel.

Redmi Note 10

Redmi Note 10 serisi için birkaç günlük bir zaman kaldı. 4 Mart itibariyle tanıtılacak modeller hakkında sırlar da kalmadı demek doğru olacaktır. Çünkü telefonlar hakkında paylaşılan çok fazla bilgi var. En son yeni modellerin satışa çıkarıldığını bile söyledik. Şimdi de telefonların yan yana görüntülendiğini öğrendik.

Tasarım ve özellikler açısından sır kalmadı diyebiliriz. Pro model için çok net konuşmayacağım ama son paylaşımla beraber Note 10 akıllı telefonlarında 3 model olacağı gözüküyor.

Bunu da Okuyun: Sudan Ucuz Redmi AirDots 3 Fiyatı ve Özellikleri

Redmi Note 10 Hakkında Her Şey

Bu modellerden biri temel akıllı telefon olacak. Bir diğer model ise 4G destekli akıllı telefon olacak. İsimlendirme öyle yapılmış. Son gelecek olan model ise 5G destekli akıllı telefon olacak. Bu 5G destekli akıllı telefonun Pro model olması gibi bir ihtimalde söz konusu.

Bu modellerin özelliklerinin neler olacağı da gözüküyor. Fakat önce tasarım yapısından söz edelim. 3 telefonun da arka kapağını görüyoruz. 3 telefonun da arka kapak tasarımı aynı. Sadece 5G olan modelde kasa biraz daha büyük olacak gibi duruyor.

Hep söylediğimiz o Mi 11 akıllı telefonlarından alışkın olduğumuz kamera alanı da yine söz konusu akıllı telefonda yer alacak. Tasarımı zaten görselde göreceksiniz. Bunun dışında 3 model içerisinde de farklı donanımlar olacağı söylenmiş durumda.

Temel model: Snapdragon 678. 48 MP ana kameranın olduğu toplamda 4 kameralı bir akıllı telefon gelecek. Full HD+ AMOLED ekranda yine karşımıza çıkacak özellikler arasında yer alacak.

Redmi Note 10 5G modeli: Full HD AMOLED ekranın olacağı bu modelde Snapdragon 768 işlemcisi yer alacak. 108 MP ana kameralı bir sistem göreceğiz.

4G Modeli: Bu modelde 120 Hz LCD ekran olacağı ve Snapdragon 732G serisi işlemcilere yer verileceği söylenmiş.

Tasarımın doğru olduğunu söyleyebiliriz ama bu tasarımla beraber söylenen özelliklerin ne kadar doğru olacağı henüz net değil. Birkaç seferdir iddialarda yer alan sistemler değişiyor.

Exit mobile version