Redmi Note 10 Şimdiden Satışa Çıktı

Redmi Note 10 akıllı telefon modeli şimdiden satışa çıktı. Yeni akıllı telefonda yer alacak özellikler için son bilgiler.

Redmi Note 10

Redmi Note 10, Xiaomi’nin en çok güvendiği akıllı telefon modellerinden biri oldu. Marka serinin unvanını düşünerek bu modele de bir hayli güveniyor. Tabii ki markanın söz konusu seriye güvenmesinin bir başka nedeni daha var. O da telefonun gerçekten iyi özelliklerle gelecek olması.

Tanıtımına henüz belli bir süre olan akıllı telefon bu kadar gündem olunca sızıntılar da ilgi çekiyor. Fakat son haberimiz sızıntıların biraz daha ötesinde bir haber. Öyle ki yeni detaylara göre telefon henüz tanıtılmadan satışa sunuldu.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Pro Geldi – Tüm Özellikler ve Fiyat

Redmi Note 10 Videosu Sızdı ve Telefon Şimdiden Satışa Çıktı

Son sızıntıda Hindistan’da bir mağazanın yeni akıllı telefon için ilan açtığı görülüyor. Hatta mağaza sadece ilan açmakla kalmıyor. Aynı zamanda yeni akıllı telefonun kısa bir inceleme videosunu da yayınlıyor. Bu da yeni akıllı telefonların tasarımlarının da ortaya çıkmasını sağlıyor. Baktığımız zaman yeni modelin tasarımı da büyük ölçüde değişmiş gibi gözüküyor.

Buna göre telefonun arka kısmında Mi 11 serisinde gördüğümüz kamera sistemi yer alacak. Daha önceki Redmi Note modellerinde orta kısımda kullanılan kamera alanı bu kez Mi 11 modellerinde olduğu gibi köşeye yerleştirilmiş durumda. Temel modelde yer alacak özellikleri de bu ilanla beraber tekrar tekrar görmemiz mümkün oldu.

Buna göre telefonda Snapdragon 732G serisi işlemciler olacak. Temel modelde işlemci daha düşük olacak ve bu RAM miktarına da yansıyacak. Telefonun RAM kısmında 4 GB RAM ve 6 GB RAM seçenekleri satışa sunulmuş olacak. Her iki seçenek için de 64 GB depolama alanını seçebileceğimiz gözüküyor ama 128 GB var mı gözükmüyor.

Tüm bunlar güzel bilgiler ama resmi olmayan bilgiler. AMOLED ekranla gelecek seri için yakın zamanda tanıtım var. Redmi Note 10 almak istiyorsanız, şimdi karar vermeyin. Önce tanıtımı bir görelim ve dikkat çekecek özellikleri teyit edelim. Sonra telefon alınır mı alınmaz mı daha detaylı konuşalım.

Exit mobile version