Redmi Note 10 Serisi Sızdırıldı! Tasarım Kesinleşti

Redmi Note 10 modeli için kesin tasarımı gösteren görseller ortaya çıktı. İşte serinin tasarımı böyle olacak.

Redmi Note 10

Mi 11 akıllı telefonlarından sonra, Xiaomi sınıf atladı. Artık her seri için daha farklı beklentilerimiz oluşmaya başladı. Redmi Note 10 serisi bu beklentilere cevap oluşturacak akıllı telefonlardan biri olacak. Öyle ki seri hem yeni tasarım yapısını sunacak hem de donanım konusunda çok daha iddialı olacak.

Tanıtıma da bir şey kalmadı. Birkaç gün sonra tanıtım olacak. Yani buradan anlayacağımız telefonun çoktan hazır olduğu. İşte bu noktada da iki model için tasarım da ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 ve K40 Pro Ekran Özellikleri Paylaşıldı! Çok İddialı

Redmi Note 10 ve Note 10 Pro Tasarımı

Tasarım yapısı konusunda bu serinin de dönüşümü devam ettireceğini söylemiştik. Öyle de olacak ve seri dönüşümü devam ettirecek. Özellikle Pro modelinde Mi 11 tasarımı göreceğiz.

Telefonun ön kısımda ekran üzerinde gömülü bir kamera kullanılacak. Bu kamera deliği çok küçük olacak ve görüntü de herhangi bir bozulmaya neden olmayacak.

Genel olarak panelin ise kavisli değil de düz olduğunu göreceğiz. Çerçeveleri dikkat çekecek düz ekran, telefonun da kasa yapısı olarak düz olması anlamına gelecek.

Asıl Mi 11 benzerliği ise arka kısımda boy gösterecek. Mi 11 akıllı telefonlarında olduğu gibi köşede kamera alanı bulunacak. Birazcık daha uzun olan bu kamera alanı içerisinde dev bir lens bulunacak. Tıpkı Mi 11 akıllı telefonlarındaki gibi bir kamera yapısı karşımıza çıkacak.

Ana kameranın etrafında metal renkli bir çerçeve bulunacak. Bu çerçeveli kısmın altında ise iki adet küçük kamera ve bir de geniş ama siyah çerçeveli kamera olacak. Pro modelin yanında temel modelin tasarımının da hemen hemen aynı olacağını ekleyelim.

Renkler ve daha birçok tasarım detayı ve tüm teknik özellikler için ise 4 Mart tanıtımını beklememiz gerekecek. Gerçekten fiyat rekabeti sunacak iddialı bir akıllı telefon gelecek mi sorular cevap bulmuş olacak. Ayrıca satış fiyatları ülkemiz için de önemli. Sonuçta bu model ülkemizde de satışa çıkacak.