Redmi Note 10 Pro Max Kesinleşti! Özellikleri Neler?

Redmi Note 10 Pro Max modelinin geleceği kesinleşti. Yeni akıllı telefon ne zaman gelecek ve ne gibi özellikler sunacak?

Redmi Note 10 Pro Max

Redmi Note 10, serisi için de sayılı gün kaldı. Redmi K40 akıllı telefon modelinin önce tanıtılacak olması nedeniyle bu akıllı telefon daha fazla gündemde olsa da Redmi Note 10 serisi için de bir şey kalmadı. Hatta yeni akıllı telefon serisine hangi modellerin ekleneceği konusunda da yeni bilgiler var. Buna göre söz konusu seriye Redmi Note 10 Pro Max modelinin ekleneceği de kesinleşmiş durumda.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 ve K40 Pro Fiyatları Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 Pro Max Özellikleri Belli Mi?

Bu modelde isimlendirmeden yola çıkmak mümkün. Pro Max adından da anlayacağınız gibi serinin en iddialı akıllı telefonu bu model olacak. Tüm Note 10 modelleri içerisinde en güçlü olacağı düşünülen akıllı telefonun içerisinde Snapdragon 732G serisi işlemcileri göreceğiz.

Telefonun RAM seçeneği ise daha fazla olacak. 6 GB RAM temel RAM seçeneği olarak karşımıza çıkarken, 8 GB RAM miktarı ise en üst seviye için geçerli olan RAM olacak. Depolama alanının ise değişmesi beklenmiyor. İki akıllı telefon için de 128 GB depolama alanının olacağı söyleniyor.

Telefonun henüz OLED mi yoksa LCD ekran mı kullanacağı da net değilken, pil konusunda da en fazla kapasite sunan akıllı telefon Redmi Note 10 Pro Max modeli olacak. Seri içerisinde en büyük pili bulunan telefon olacak olan modelin pil kapasitesi 5050 mAh değerinde olacak.

Hızlı şarj ve ters şarj gibi teknolojiler içinse biraz daha beklemek gerekecek. Özellikle hızlı şarj için iddialı bir değer belirlenebilir. Sonuçta pilin kapasitesi yüksek ve bu kapasitede bir pil için 30W üzerinde olan bir hızlı şarj desteği anlamlı olacaktır. Öteki türlü şarj konusunda telefon biraz geri planda kalabilir.

Fiyat için nasıl bir fark oluşacağı konusunda ise tanıtımı görmek lazım diyorum. Zaten birkaç haftalık bir süre kaldı. Tanıtım 4 Mart tarihinde olacak. Toplamda 3 ya da 4 farklı versiyonda akıllı telefon gelebilir. Bu durumda net değil.